Skip to main content

Λουτσέσκου: Ο τελικός χάθηκε από ένα πέναλτι επινόηση

«Λυπάμαι που δεν κέρδισα αυτόν τον τελικό. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στην πατρίδα του για το διάστημα των διακοπών, μέχρι ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας σεζόν, και έκανε δηλώσεις σχετικά με τον απολογισμό της χρονιάς με τον Δικέφαλο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον χαμένο τελικό, την ζωή στην Ελλάδα, αλλά και την επόμενη μέρα των ασπρόμαυρων:

«Σκληρό, περίπλοκο, όμορφο, πολύ απαιτητικό. Πολλή εμπειρία και ικανοποίηση μιας δύσκολης δουλειάς που ήρθε εις πέρας. Λυπάμαι που δεν κέρδισα αυτόν τον τελικό. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι οι πραγματικά δυνατοί είναι αυτοί που χάνουν αγώνες και το ξεπερνούν, πρέπει να έχεις τη δύναμη να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα, να σηκώσεις κεφάλι και να προχωρήσεις.» τόνισε αρχικά ενώ πρόσθεσε:

«Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να χαϊδέψω τη γυναίκα μου. Η ζωή στην Ελλάδα είναι επίσης ξεχωριστή, είναι πολύ εύκολο να μετακινηθείς από το ένα κράτος στο άλλο. Είναι αλήθεια ότι για εμάς τους Θεσσαλονικείς και όσους είμαστε με τον ΠΑΟΚ είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα επινοημένο πέναλτι αφήνει κάποια ίχνη, κάποιες απογοητεύσεις, αλλά προχωράμε».