Skip to main content

Λουτσέσκου: Σεβόμαστε τον ΠΑΟ αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο(vid)

«Συνολικά όλο το παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν δικό μας. Η διαφορά έπρεπε να είναι μεγαλύτερη», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ολοκληρωτικά καλύτερος του Παναθηναϊκού και αυτό θα έπρεπε να αποτυπώνεται με ένα μεγαλύτερο σκορ νίκης εξέφρασε μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Χαρακτηριστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» ανέφερε:

«Συνολικά όλο το παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν δικό μας. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, είναι μία πολύ καλή και νεανική ομάδα, όμως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν ήταν ακριβώς δίκαιο. Η διαφορά έπρεπε να είναι μεγαλύτερη».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

Για το πώς ξεπέρασε ο ΠΑΟΚ την ήττα από την Βίντι: «Οι φίλαθλοι είναι πάντα μαζί μας και δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι. Έχω εξηγήσει ξανά ότι μπορούμε να έχουμε μια κακή ημέρα. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ακόμη και η Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι έχουν χάσει φέτος ματς. Σήμερα λειτούργησε η στρατηγική μας και κερδίσαμε». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το 30/30 στο πρωτάθλημα: «Προτιμώ να εστιάσω στο ματς με τον Ατρόμητο. Θα πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε να παίρνουμε ρίσκα, τα οποία όμως δεν θα μας κοστίσουν σε βάθος χρόνου. Σε κάθε παιχνίδι που παίξαμε, η ομάδα είχε ένα εξαιρετικό πνεύμα στο γήπεδο. Στο παιχνίδι με την Τσέλσι είχαμε μια στρατηγική και μετά ακολουθούσε το ματς με την ΑΕΚ. 

Θέλοντας να βγούμε με το κεφάλι ψηλά, ακολούθησε το ματς με τον Άρη και μετά αυτό με τον Ολυμπιακό. Για το ματς με την Βίντι, το πρόβλημα ήταν ότι είχαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση και για αυτό φταίω εγώ. Δεν μας βοήθησε το γεγονός ότι έχασε η Βίντι από την ΜΠΑΤΕ με 2-0 και κερδίσαμε εμείς άνετα στη Λευκορωσία και δεχθήκαμε τα δύο γκολ χωρίς να αντιδράσουμε. Διώξαμε κάθε κακή σκέψη μετά από αυτό το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε με τον κατάλληλο τρόπο και σήμερα ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι». 

Για το σερί νικών του ΠΑΟΚ με ξένους διαιτητές: «Δεν θα ήθελα να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι είδαμε έναν τέλειο διαιτητή σήμερα. Έχοντας ξένους διαιτητές, απωθεί τους παίκτες από το να αντιδράσουν. Είμαστε κάτω από μεγάλη πίεση, αλλά πιστεύω ότι οι διαιτητές στην Ελλάδα έχουν δέκα φορές μεγαλύτερη πίεση από εμάς, από όλες τις πλευρές. Προσπαθείτε να με κάνετε να πω πράγματα που δεν έχω πει και να βρεθώ σε επιτροπές στην Αθήνα και ξέρετε πώς μας αγαπούν οι επιτροπές». 

Για τον Βέρνμπλουμ: «Ήμουν και μετά το παιχνίδι με τον Άρη ικανοποιημένος με τον Βέρνμπλουμ. Είναι παίκτης συνόλου και ξεκινάει να βρίσκεται σε έναν καλό δρόμο. Αυτός για να μην πω κάτι άσχημο, προτιμούσε να έχει περισσότερες διακοπές και τώρα είναι σε μια κατάσταση που πρέπει να πιέσει τον εαυτό του. Ο καθένας πιέζει και δίνει πράγματα και όπως είπα ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σήμερα». 

Για την συγκομιδή του ΠΑΟΚ στην βαθμολογία: «Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι άλλοι, αλλά για εμάς το να κερδίζουμε αυτά τα ματς μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι περίεργη κατάσταση που παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, αλλά γίναμε πιο ώριμοι από αυτό. Γενικότερα η ωριμότητα από αυτό είναι κάτι που μας βοηθά». 

Για τον Μαουρίσιο: «Ο Μαουρίσιο είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είναι παίκτης που δίνει ισορροπία στο κέντρο και δίνει ηρεμία σε καταστάσεις που είναι δύσκολες. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να πούμε ότι έχουμε ένα γκρουπ που ο καθένας υποστηρίζει το σύνολο. Δεν είναι όλοι έτοιμοι, είναι ο χρόνος προσαρμογής. Αν αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητά σας τα πράγματα γίνονται δύσκολα».