Skip to main content

Λοβέρδος: Το ΚΙΝΑΛ να αλλάξει πολιτική στα θέματα ασφαλείας των πολιτών

«Όταν ο λαός σου ζητάει προστασία ζητάει προστασία κατά κυριολεξία, όχι στα λόγια», επισήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Στη Λαμία μίλησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, όπου υποστήριξε πώς είναι αναγκαίο το Κίνημα Αλλαγής να αλλάξει την πολιτική του στα θέματα ασφάλειας των πολιτών.

Είπε συγκεκριμένα ο κ. Λοβέρδος: «Το κόμμα μας χρειάζεται αλλαγές πολιτικής και έχω πρόσφατο παράδειγμα. Μία απ' αυτές τις αλλαγές πολιτικής αφορά την προστασία του πολίτη. Το λέω στην πολιτική μου διακήρυξη, το λέω στις ομιλίες μου, τώρα, όμως, είναι το κεντρικό μου θέμα. Όταν ο λαός σου ζητάει προστασία, και σε ποιους απευθύνεται για να τη ζητήσει παρά στην κυβέρνηση και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ζητάει προστασία κατά κυριολεξία, όχι στα λόγια. Όχι μετά από έγκλημα να βγαίνουνε στις τηλεοράσεις και να κλαίμε. Κροκοδείλια είναι τα δάκρυα αν δεν εννοούμε αυτά που λέμε».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ κάλεσε όλους τους πολίτες που δεν εγκατέλειψαν την παράταξη αλλά και εκείνους που είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και έφυγαν, να γυρίσουν και να ανασυντάξουν το κόμμα και να το φέρουν στο προσκήνιο ως τον προοδευτικό πρωταγωνιστή που αναζητά η χώρα. «Θεωρώ βέβαιη την δημοσκοπική ανάταση μόλις οι πολίτες με τιμήσουν με την ψήφο τους», ανέφερε και πρόσθεσε οτι συνεχίζει τη μάχη μέχρι τη τελευταία στιγμή με σεμνότητα και ενότητα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε τέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ιστορικός κληρονόμος της Δημοκρατικής Παράταξης από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον Ανδρέα Παπανδρέου.