Skip to main content

LunchBox: Μαγειρευτό φαγητό από το Κόκκινο Σπίτι– Δύο ακόμα νέα σημεία

Τρία νέα μαγαζιά ανοίγει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το LunchBox που ξεκίνησε πιλοτικά από τη Δωδεκανήσου - Συζητήσεις και για κάθοδο στην Αθήνα

Τρία νέα καταστήματα σε νευραλγικά σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανοίγει η αλυσίδα με μαγειρευτά φαγητά LunchBox ενισχύοντας την παρουσία της στην πόλη.

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, η αλυσίδα θα έχει εγκαινιάσει τα νέα της καταστήματα της στο Κόκκινο Σπίτι, στο ισόγειο που άλλοτε φιλοξενούσε το γνωστό εστιαόριο «Κουρδιστό Γορούνι», και στη συμβολή των οδών Λεωφόρου νίκης και Βενιζέλου. Περίπου ένα μήνα μετά, θα προστεθεί και το τρίτο μαγαζί στον χώρο όπου ήταν τα Goody's, στην οδό Κούσκουρα.

Μαζί με την έναρξη των δύο πρώτων μαγαζιών η αλυσίδα θα λανσάρει το καινούργιο της site αλλά και την εφαρμογή της για κινητά μέσω της οποίας ο πελάτης θα ενημερώνεται για το μενού και θα μπορεί να παραγγέλνει το μενού που επιθυμεί ώστε να έρθει σπίτι.

«Το πρώτο κατάστημα μας στη Δωδεκανήσου πήγε καλύτερα από ό,τι είχαμε προβλέψει» αναφέρει μιλώντας στη voria.gr ο Δημήτρης Λέκος, ιδιοκτήτης της Lekos Group στην οποία ανήκουν τα LunchBox. Όπως διευκρινίζει ο ίδιος, το πρώτο μαγαζί ξεκίνησε πιλοτικά το 2018 προκειμένου να εξυπηρετεί αρχικά τους εργαζομένους στον όμιλο Lekos προσφέροντας τους νόστιμα μενού σε προσιτές τιμές. Ωστόσο, το μαγαζί κέρδισε το κοινό και αύξησε την πελατεία του. «Ο κόσμος ανταποκρίνεται χωρίς να έχουμε ιδιαίτερη παρουσία στο διαδίκτυο. Κερδίσαμε το πρώτο στοίχημα από στόμα σε στόμα», σημείωσε ο κ. Λέκος.

Όπως διευκρινίζει ο ίδιος, το κόνσεπτ που υπηρετούν τα LunchBox είναι η προσφορά νόστιμου, φρέσκου και καλομαγειρεμένου φαγητού σε συνδυασμό με μια ποικιλία των προσφερόμενων επιλογών για κάθε γούστο. «Κάθε μέρα προσφέρουμε διαφορετικό μενού ενώ όλα τα φαγητά γίνονται από εμάς. Δεν δίνουμε προκατασκευασμένα», τόνισε.

Στον σχεδιασμό είναι η επέκταση των LunchBox μέσω franchise, ενώ υπάρχουν ήδη συζητήσεις για την κάθοδο της θεσσαλονικιώτικης σελίδας στην Αθήνα το 2020 χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία. Ενδιαφέρον έχει εκφραστεί, επίσης, για  franchise από επιχειρηματίες σε άλλες πόλεις Β. Ελλάδος, όπως η Κοζάνη και η Καβάλα.