Skip to main content

Λύση στο στεγαστικό πρόβλημα ζητά το Διεθνές Πανεπιστήμιο

Σε συνάντησή τους με την υφυπουργό Εσωτερικών, οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Πανεπιστημίου έθεσαν στην κ. Τζάκρη το ζήτημα της επικείμενης έναρξης λειτουργίας προπτυχιακών τμημάτων, που προϋποθέτει εξεύρ
Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Χριστόφορο Κουτίτα, και τον προϊστάμενο των διοικητικών υπηρεσιών του, Φίλιππο Τροχούτσο, είχε το μεσημέρι, στο Διοικητήριο, η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη.

Οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Πανεπιστημίου έθεσαν στην κ. Τζάκρη το ζήτημα της επικείμενης έναρξης λειτουργίας προπτυχιακών τμημάτων, που προϋποθέτει εξεύρεση λύσης στο στεγαστικό πρόβλημα του Πανεπιστημίου, καθώς οι φοιτητές προέρχονται από διάφορες χώρες του εξωτερικού και ζήτησαν τη συμπαράστασή της για τη δημιουργία φοιτητικής λέσχης και φοιτητικής εστίας. Το Διεθνές Πανεπιστήμιο στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο στο αγρόκτημα της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Η κ. Τζάκρη δέχτηκε θετικά τις προτάσεις των πανεπιστημιακών και δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλία για να εξευρεθεί λύση, που να ικανοποιεί τα αιτήματά τους.