Skip to main content

M. Χριστοδουλάκης: Η επιλογή αποχώρησης ήταν του κ. Βενιζέλου

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι η επιλογή του Γ. Καμίνη σηματοδοτεί τη διεύρυνση.

Το σκεπτικό για την επιλογή του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας εξήγησε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ενώ σημείωσε πως κανείς δεν περισσεύει στη μάχη για τις εθνικές εκλογές. Κάλεσε δε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στο «φυσικό χώρο τους».

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε ότι η επιλογή του Γ. Καμίνη σηματοδοτεί τη διεύρυνση. Όπως είπε πρόκειται για έναν άνθρωπο από τον προοδευτικό μεταρρυθμιστικό χώρο και εκτός των στενών ορίων του ΠΑΣΟΚ, με μάχες στο Δήμο και ειδικά απέναντι και στη Χρυσή Αυγή, αποτελεί άνοιγμα προς τους προοδευτικούς πολίτες.

« Το διακύβευμα για τις εθνικές εκλογές είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να ηττηθεί οριστικά, ώστε να μπορέσει η χώρα να έχει πάλι έναν σοβαρό προοδευτικό πόλο. Αυτό διεκδικεί το Κίνημα Αλλαγής» υπογράμμισε, προσθέτοντας: «Επιτέλους να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις του προοδευτικού χώρου».

Κάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στο φυσικό χώρο τους, που είναι το ΚΙΝΑΛ και υπερβαίνει τα όρια του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας: «Στον αγώνα που κάνουμε δεν περισσεύει κανείς. Θα θέλαμε μαζί μας τον κ. Βενιζέλο, για να δώσουμε τη μάχη προς τις εθνικές εκλογές».

Όπως ανέφερε ουδείς είπε στον κ. Βενιζέλο να αποχωρήσει. Αντιθέτως του προτάθηκε να κατέβει σε όποια εκλογική περιφέρεια επιθυμεί και να δώσει τη μάχη με το σταυρό. «Η επιλογή να αποχωρήσει ήταν δική του» τόνισε.