Skip to main content

Χαλκιδική: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar με wifi MacedoniaisGreek

«Όλοι μας ζητούν τον κωδικό του ασύρματου δικτύου. Όταν τους τον λέμε οι Σκοπιανοί παγώνουν και δεν το πιστεύουν » λέει ο επιχειρηματίας.

Με ένα ευρηματικό τρόπο αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί ένας επιχειρηματίας από τη Χαλκιδική αντικαθιστώντας τον κωδικό του ασύρματου δικτύου με τη φράση: «MacedoniaisGreek».

«Εδώ και ένα χρόνο ρωτούσαμε του Σκοπιανούς τουρίστες από που έρχονται και μας απαντούσαν ξερά Μακεντόνια. Ούτε καν North Macedonia. Μας γύρισαν τα μυαλά και είπαμε με το γιο μου ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους» είπε στο ethnos.gr ο Χρήστος Θεοδωρίδης, ιδιοκτήτης του beach bar «Summer SunShine» στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, προσθέτοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι γείτονες έλεγαν ότι έρχονται από τα Σκόπια.

Η αντίδραση με αυτόν τον τρόπο για να στείλει… μήνυμα στους γείτονες είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η κίνηση από τα Σκόπια, καθώς, όπως λέει, οι Σκοπιανοί προτιμούν πλέον άλλα beach bar. «Δεν με πειράζει όμως καθόλου αυτό. Ούτε και το χω μετανιώσει. Δουλεύω περισσότερο με Έλληνες και Βούλγαρους πελάτες που είναι και πιο κιμπάρηδες». Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη η κίνησή του να αλλάξει τον κωδικό και να βάλει τη φράση: «MacedoniaisGreek»  προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο ενώ αρκετοί γείτονες πολύ συχνά γράφουν δυσμενή σχόλια για το beach bar.

«Όλοι μας ζητούν τον κωδικό του ασύρματου δικτύου. Όταν τους τον λέμε οι Σκοπιανοί παγώνουν και δεν το πιστεύουν αυτό που ακούν. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να το καταλάβουν» συμπλήρωσε ο κ Θεοδωρίδης ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία εννιά χρόνια.