Skip to main content

Μάχες για τα εισιτήρια που οδηγούν στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης

Πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Champions League και του Europa League. Δείτε όλες τις επιλογές.

Η Ντόρτμουντ, η Πόρτο, η Λίβερπουλ και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι 4 πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Champions League. Σήμερα και αύριο κρίνονται τα άλλα 4 εισιτήρια.

Το αποψινό πρόγραμμα (22:00) περιλαμβάνει τα ματς Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ (θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, στη Βουδαπέστη) και Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα. Στα πρώτα παιχνίδια επικράτησαν η Μάντσεστερ Σίτι με 0-2 και η Ρεάλ Μαδρίτης με 0-1 και απέκτησαν προβάδισμα.

Έτοιμη να «σφραγίσει» το εισιτήριο η Μπάγερν

Αύριο (22:00) θα γίνουν οι αγώνες Μπάγερν-Λάτσιο και Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης. Την πρόκριση έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει η Μπάγερν μετά τη νίκη της με 1-4 στο πρώτο παιχνίδι. Αβαντάζ έχει η Τσέλσι, ύστερα από την επικράτησή της με 0-1 κατά της Ατλέτικο.

Οι 4 αγώνες του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ, Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα, Μπάγερν-Λάτσιο και Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Προσφέρονται ακόμα περισσότερες από 400 επιλογές για κάθε παιχνίδι και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Την Πέμπτη η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ

Την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Europa League. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη από την Άρσεναλ. Πέρσι είχε χάσει εντός έδρας με 0-1 στο πρώτο ματς και πήρε την πρόκριση στην παράταση με 1-2 στο Emirates.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το ντέρμπι Μίλαν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη αναμέτρησή τους στο Old Trafford έληξε ισόπαλη με 1-1.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες του Europa League, Άρσεναλ-Ολυμπιακός και Μίλαν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού προσφέρονται περισσότερες από 400 επιλογές και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.