Skip to main content

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από ληστές

Η επιλογή του στόχου δεν ήταν τυχαία καθώς οι εισβολείς φέρεται να γνώριζαν ότι το σπίτι δεν διέθετε σύστημα συναγερμού ή κάμερες.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος δέχθηκε τη φονική επίθεση που δέχθηκε από δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης είναι σε βαθιά καταστολή με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των ληστών που εισέβαλαν στην οικία του επιχειρηματία.

Αναμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για τους δύο κάλυκες από το πιστόλι των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν και ίχνη dna στο σημείο της πάλης. Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι η επιλογή του συγκεκριμένου στόχου δεν ήταν τυχαία καθώς οι εισβολείς φέρεται να γνώριζαν ότι το σπίτι δεν διέθετε σύστημα συναγερμού ή κάμερες.