Skip to main content

Μαχλάς: Δεν υπάρχει κίνητρο χωρίς κόσμο για τους ποδοσφαιριστές

«Ευελπιστώ να τελειώσει χωρίς τραυματισμούς το πρωτάθλημα και του χρόνου να δούμε κάτι καλύτερο», δήλωσε ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ.

Την πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ να διεξάγονται τα παιχνίδια της Super League 1 με 20-30% πληρότητα υποστήριξε ο Νίκος Μαχλάς σε δηλώσεις του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το πώς θα μπορούσε να γίνει αυτή.

«Νομίζω πως γίνεται. Ήταν σωστή η τοποθέτηση του ΟΦΗ. Βλέπουμε πως είναι η Bundesliga χωρίς κόσμο. Δεν υπάρχει ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι ένα 20-30% πληρότητα στα γήπεδα θα ήταν ένα καλό ποσοστό», υποστήριξε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο γενικός αρχηγός της κρητικής ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος επιθετικός:

Για την πρόταση του ΟΦΗ για κόσμο στα παιχνίδια της Super League 1: «Νομίζω πως γίνεται. Ήταν σωστή η τοποθέτηση του ΟΦΗ. Βλέπουμε πως είναι η Bundesliga χωρίς κόσμο. Δεν υπάρχει ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι ένα 20-30% πληρότητα στα γήπεδα θα ήταν ένα καλό ποσοστό. Να ακούν οι παίκτες κανένα σύνθημα, να εμψυχωθούν, να αλλάξει η ψυχολογία τους. Έχει τύχει να παίξω σε άδειο γήπεδο λόγω τιμωρίας, είναι άσχημο, καταστροφικό. Ήταν σαν φιλικό παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο, να έρχονται οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να υποστηρίζουν την ομάδα τους».

Για το τι περιμένει να δει στα ματς του πρωταθλήματος: «Σε ένα τόσο καλό πρωτάθλημα όπως η Bundesliga δεν είδαμε τίποτα από θέαμα. Δεν ξέρω αν οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν από τη ζέστη και την απραξία. Φοβάμαι πως θα υπάρξουν και τραυματισμοί».

Για την μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τη δεύτερη θέση: «Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη γιατί δεν ξέρεις τι κατάσταση θα είναι οι ποδοσφαιριστές. Η διακοπή τους στέρησε πολλά, ιδιαίτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ευελπιστώ να τελειώσει χωρίς τραυματισμούς το πρωτάθλημα και του χρόνου να δούμε κάτι καλύτερο».