Skip to main content

Mad Clip: «Δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο», λέει ο πραγματογνώμονας

O πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς ανέφερε πως ο Mad Clip φαίνεται να πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο πριν από το μοιραίο δυστύχημα.

Τα αίτια του δυστυχήματος του τράπερ Mad Clip επιχειρούν να βρουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, ο Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε στα 34 χρόνια του, φαίνεται να πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο, πριν από το μοιραίο δυστύχημα.

Ο κ. Μαδιάς, με δηλώσεις του, βάζει τέλος στα σενάρια περί εμποδίου ή κόντρας με άλλο όχημα, ενώ εξηγεί την πορεία που έκανε το αυτοκίνητο του Mad Clip, το οποίο φέρεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα 150 χιλιομέτρων.

Τροχαίο δυστύχημα Mad Clip: «Πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο»

«Λόγω της φερόμενης υπερβολικής ταχύτητας, η Porsche πάνω στην καμπύλη της δεξιάς στροφής έπρεπε να φύγει δεξιόστροφα, με τον κώλο δεξιά. Αντίθετα, όμως, μόλις ολοκλήρωσε το καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής, το αυτοκίνητο, όλως παραδόξως, έφυγε μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά, αριστερόστροφα. Αυτό είναι το παράξενο της υπόθεσης», υποστήριξε ο κ. Μαδιάς.

«Για να κινηθεί έτσι το αυτοκίνητο και να εκτραπεί με αυτόν τον μηχανισμό που εξετράπη, ένα μπορεί να πάει στο μυαλό μου, ότι πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο, χωρίς να υπάρχει κανένα άλλο εμπόδιο, ούτε το Audi, ούτε κανένα άλλο όχημα», πρόσθεσε.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος

Θέμα ωρών είναι να διαλευκανθούν οι συνθήκες θανάτου του τράπερ Mad Clip, ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος στην άσφαλτο. Το ενδιαφέρον, τη δεδομένη χρονική στιγμή, επικεντρώνεται στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και σε εκείνα των αιματολογικών εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του απο το γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες, οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο εμπλοκής αυτοκινήτου στο τροχαίο, ωστόσο την Παρασκευή δόθηκε τέλος στα σενάριο, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο οδηγός πιθανό να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο και κανένα άλλο αμάξι.

Mad Clip: Συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών

Οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση για το δυστύχημα του Mad Clip, λαμβάνοντας καταθέσεις και παρακολουθώντας οπτικό υλικό που ενδέχεται να καταγράφει τι συνέβη κατά τη διάρκεια του τροχαίου.

Στο μεταξύ, αυτοβούλως στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής μετέβη ο οδηγός του Audi R8, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές, καθώς κινούνταν στον χώρο του δυστυχήματος.

Ο οδηγός ανέφερε ότι βρισκόταν στο σημείο, ενώ εξήγησε ότι ουδεμία σχέση έχει με το θλιβερό περιστατικό, καθώς φρόντισε, όπως είπε, να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο, ώστε να μη δημιουργήσει πρόβλημα. Τόνισε, επίσης, ότι στο Audi R8 δεν βρισκόταν μόνος, αλλά με τη σύζυγό του, η οποία ήταν συνοδηγός.

Μετά την κατάθεση, ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να του απαγγελθούν κατηγορίες και να τεθεί υπό κράτηση, γι' αυτό και αφέθηκε ελεύθερος.