Skip to main content

Μαγική βραδιά «Στο Σπίτι του Mega» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μοναδικά ντουέτα σε τραγούδια του χθες και του σήμερα απογείωσαν το κέφι «Στο Σπίτι του Mega» με τον Κ. Αργυρό. Τη σκυτάλη παίρνει η Δήμητρα Γαλάνη

Μια ακόμη μαγική βραδιά απόλαυσαν και αυτή την Παρασκευή οι τηλεθεατές «Στο Σπίτι» του Mega, αυτή τη φορά συντροφιά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, και τους Ελένη Φουρέιρα, Μπάμπη Στόκα και Νατάσα Θεοδωρίδου σε ξεχωριστά ντουέτα κι ένα πρόγραμμα, με μεγάλες επιτυχίες του, τραγούδια του χθες που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε, αλλά και το καινούργιο τραγούδι του 34χρονου καλλιτέχνη με τον τίτλο «Αθήνα μου».

Απ' όλα μέσα είχε το καθιερωμένο παρασκευιάτικο τηλε-πάρτι του Mega «Στο Σπίτι» αυτή τη φορά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μοναδικά ντουέτα, βόλτες, χαλαρές στιγμές και πιο σοβαρές συζητήσεις με τους τρεις καλεσμένους του, Ελένη Φουρέιρα, Μπάμπη Στόκα και Νατάσα Θεοδωρίδου, τραγούδια του χθες που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε, και φυσικά τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου αλλά και το νέο του τραγούδι, που γράφτηκε μέσα στην καραντίνα, με τον τίτλο «Αθήνα μου».

Ο 34χρονος καλλιτέχνης, που θεωρείται ο βασιλιάς της πίστας, ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο με την σκηνική του αμεσότητα και την φωνή του και τα κατάφερε και χθες με το μουσικό πρόγραμμα που έστησαν με τους συνεργάτες τους, και τους εκλεκτούς καλεσμένους του συνδυάζοντας στο ρεπερτόριο υπέροχα τραγούδια.

«Πάμε να περάσουμε όμορφο βράδυ» έδωσε το σήμα στον μαέστρο ο Κωνσταντίνος, δηλώνοντας τη χαρά του για το αντάμωμα με το κοινό μετά την καραντίνα, μέσα από την εκπομπή του Mega και άρχισε αυτό το ιδιαίτερο live, που μας ταξίδεψε στο χρόνο με τραγούδια του Μητροπάνου, των Πυξ Λαξ, της Γλυκερίας, μεγάλες επιτυχίες του οικοδεσπότη, αλλά και το νέο του τραγούδι που γεννήθηκε μετά την εσωτερική του αναζήτηση των τελευταίων μηνών.

Αεικίνητος ο Κωνσταντίνος έδωσε τον τόνο στο πάρτι που ακολούθησε, κυριολεκτικά οργώνοντας την σκηνή, τραγουδώντας, παίζοντας κιθάρα και κρουστά, ενώ πλάνα από βόλτες με αμάξι, ένα πικ νικ και βόλτες στη γειτονιά που μεγάλωσε στο Περιστέρι που συνοδεύονταν από συζητήσεις με τους καλεσμένους του έδεναν το παρελθόν με το παρόν, το αυθεντικό λαϊκό ρεπερτόριο, με την προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.

Εκρηκτική ήταν στην αρχή της βραδιάς η συνάντησή του Κωνσταντίνου με την Ελένη Φουρέιρα, με την οποία σαν καλοί φίλοι που είναι σε μια βόλτα με αμάξι κι ένα πικ νικ είπαν τα νέα τους και ξετύλιξαν τις αναμνήσεις τους από τα παιδικά τους χρόνια, τις τρέλες που έκαναν, το πώς τους βρίσκει το σήμερα, την ουσία της ζωής και τα επόμενα βήματά τους. Στη σκηνή σε υπέροχα ντουέτα ερμήνευσαν μαζί από το ανεπανάληπτο «Killing me softly» τις «Χιλιες σιωπές»,το «Πέστο ξανά», «Ανήκω σε μένα», μέχρι το «Ενα βράδυ που 'βρεχε», «Του αγοριού απέναντι», «Να το πάρεις το κορίτσι», «Ο ωραίος και η ωραία». Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε μία διαφορετική εκδοχή του αγαπημένου «Fuego», ενώ μας αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι τις επόμενες εβδομάδες.

Ξεχωριστή ήταν η συνάντηση του Κωνσταντίνου με τον Μπάμπη Στόκα των Πυξ Λαξ, καθώς έπαιρναν απαντήσεις ερωτήσεις του πρώτου για την μεγάλη επιτυχία της τριμελούς μπάντας, που είχε να κάνει με το κοινό τους πάθος για την μουσική, τον Μάνο Ξυδούς και τον Φίλιππο Πλιάτσικα, αλλά και την διάλυσή της όταν πια τα είχαν κάνει όλα, με μουσική υπόκρουση υπέροχα τραγούδια όπως «Πούλα με», «Επαψες αγάπη να θυμίζεις», «Κι έμεινα εδώ», «Μια συνουσία μυστική», « Ενας κόμπος η χαρά μου», «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», «Λένε για μένα», αλλά και το «Αστην να λέει».

Ο Μπάμπης Στόκας αναφέρθηκε και στους καλλιτέχνες που δοκιμάζονται λόγω της κρίσης του κοροναϊού, επισημαίνοντας τι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τον πολιτισμό.

Ξεχωριστό ήταν το αφιέρωμα στον αλλησμόνητο Δημήτρη Μητροπάνο με τραγούδια όπως «Θες», «Κάποιες φορές», «Θάλασσες», «Ρόζα».

Σειρά είχε η συνάντηση του Κωνσταντίνου με την Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία συνεργάστηκαν στα πρώτα του βήματα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και πρόσφατα. Ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Παραδόθηκα σε σένα», και μαζί το ντουέτο τους το «Λάθος μου», αλλά και τα «Απέναντι» και «Δίδυμα φεγγάρια».

Ο Κωνσταντίνος παρουσίασε και το καινούργιο του τραγούδι – βίντεο κλιπ «Αθήνα μου» που γράφτηκε με τον Λευτέρη Κιντάτο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτση. Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μεγάλες επιτυχίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη όπως «Νιώθω για σένα», «Ξημερώματα», «Λιώμα», «Τι να το κάνω», «Παιδί γενναίο», «Αποχωρώ», «Μια νύχτα κόλαση», «Τι να πεις για μένα», «Ψέματα», «Μάλλον κάτι ξέρω», «Στη δική μου αγκαλιά», «Τα κατάφερες», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», η διασκευή του «Δεν έχω πολλά».

H καταπληκτική βραδιά «Στο Σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που γνώρισε την αποθέωση από τους τηλεθεατές με την έναρξή της στο Twitter, έκλεισε με την ευχή του Κωνσταντίνου σε όλους να τραγουδάμε και να διασκεδάζουμε από κοντά, και το «Μαζί σου».

Οι μουσικές συναντήσεις Στο σπίτι του Mega εγκαινιάστηκαν με τον Αντώνη Ρέμο, εν μέσω καραντίνας και περιορισμών, ενώ τη σκυτάλη πήραν οι Άννα Βίσση, Γιώργος Νταλάρας, MEΛΙSSES και Νατάσα Θεοδωρίδου

Το νέο μουσικό ραντεβού του Mega Στο Σπίτι είναι την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιουνίου, με μια σπουδαία ερμηνεύτρια, την μοναδική Δήμητρα Γαλάνη και μια σειρά νέων καλλιτεχνών στην παρέα της.