Skip to main content

Μαγιό 2020: Οι νέες τάσεις σε σχέδια και χρώματα για φέτος

Φέτος θα δούμε ολόσωμα και μπικίνι μαγιό με μοντέρνες λεπτομέρειες, αλλά και κλασσικά διαχρονικά σχέδια. Η ποικιλία είναι μεγάλη.

Ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να ζεσταίνει και η σκέψη της παραλίας έχει ήδη μπει στο μυαλό μας! Μετρώντας λοιπόν αντίστροφα για την πρώτη μας βουτιά, οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το 2020 είναι εδώ για να μας δείξουν τι θα φορεθεί περισσότερο σε ολόσωμα αλλά και μπικίνι. Εξάλλου, οι τάσεις της μόδας δεν αναφέρονται μόνο στα ρούχα της σεζόν, αλλά σε όλα όσα έχουν να κάνουν με την γυναικεία εμφάνιση.

Θα δούμε ολόσωμα και μπικίνι μαγιό με μοντέρνες λεπτομέρειες, αλλά και κλασσικά διαχρονικά σχέδια. Η ποικιλία είναι μεγάλη και καλύπτει όλα τα γούστα και κάθε σωματότυπο, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Μάλιστα όπως θέλησαν να τονίσουν οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας στις πασαρέλες τους, κάθε σώμα έχει την δική του μοναδική ομορφιά. Γι’ αυτό ακριβώς, τα μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν δεν είχαν μια παρόμοια σιλουέτα που πληρεί κάποιο συγκεκριμένο στάνταρ.

Γυναίκες με πλούσιο μπούστο, γεμάτους γοφούς, πληθωρικές καμπύλες, εγκυμονούσες, αλλά και με σωματότυπο κλεψύδρα παρουσίασαν τα νέα μαγιό για το 2020, δίνοντας μας μια γεύση από τα top trends της εποχής.

Τα κορυφαία χρώματα και prints στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2020

Πέρα από τα σχέδια στα ολόσωμα και τα μπικίνι της νέας σεζόν, μεγάλη σημασία έχουν τα χρώματα και τα μοτίβα που θα φορεθούν περισσότερο. Από το μαύρο μπικίνι μέχρι τα φλοράλ μαγιό, ας τα δούμε όλα αναλυτικά!



Μαύρο μπικίνι


Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Ασχέτως λοιπόν με το σχέδιο τους, τα μαύρα bikini θα είναι must. Αν βέβαια θέλετε μια πιο μοντέρνα επιλογή, δείτε παρακάτω τα σχέδια μαγιό που θα κυριαρχήσουν το Καλοκαίρι του 2020 και επιλέξτε κάποιο που να συνδυάζει δυο ή περισσότερα trends.



Μαγιό σε καφέ σοκολατί χρώμα


Ένα ακόμη χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το σοκολατί. Το χρώμα αυτό μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει κομψό και εντυπωσιακό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε ποια είναι η καφέ σοκολατί απόχρωση που σας πηγαίνει περισσότερο.



Πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαγιό του 2020


Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι του 2020 είναι και το πορτοκαλί, το οποίο είναι must και στα μαγιό της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα θα φορεθούν οι ανοιχτοί / έντονοι τόνοι του χαρούμενου και θερμού αυτού χρώματος που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες.

Τολμήστε λοιπόν να πάρετε ένα μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό στο έντονο και εντυπωσιακό αυτό χρώμα και θα τραβήξετε τα βλέμματα καθώς θα κάνετε τις βουτιές σας.



Λαμπερές μεταλλικές αποχρώσεις


Για όσες λατρεύουν τις λαμπερές εμφανίσεις ακόμη και στη θάλασσα, οι μεταλλικές αποχρώσεις στα μαγιό του 2020 είναι η απόλυτη επιλογή. Τραβούν την προσοχή και κάνουν κάθε γυναίκα εκθαμβωτική, καθώς ο ήλιος αντανακλά στο μαγιό της.

Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα trendy χρώμα που κυριαρχεί μόνο στα παπούτσια της σεζόν. Τα ασημί, χρυσά, μπρονζέ και τα υπόλοιπα μεταλλικά χρώματα θα φορεθούν εξίσου στα ολόσωμα, αλλά και στα bikini της σεζόν.



Animal print μαγιό και το 2020


Ένα από τα μοτίβα που τις τελευταίες σεζόν διατηρεί μια κορυφαία θέση στη λίστα των τάσεων είναι το animal print.

Λεοπάρ, τιγρέ, φίδι, αλλά και ζεβρέ σχέδια σε ποικιλία αποχρώσεων θα φορεθούν πολύ τόσο στα ολόσωμα, τα μονοκίνι, όσο και στα μπικίνι μαγιό του 2020.

Αν λοιπόν θέλετε να ξεφύγετε από τα μονόχρωμα σχέδια, η επιλογή ενός printed αποτελεί μια όμορφη εναλλακτική.



Φλοράλ σχέδια μαγιό


Τα χρωματιστά λουλούδια, αλλά και τα τροπικά φύλλα είναι ακόμη ένα must print για το Καλοκαίρι του 2020. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην επηρεάσει και τα μαγιό της σεζόν.

Το χαρούμενο αυτό και παιχνιδιάρικο σχέδιο θα στολίσει όλων των ειδών τα μαγιό, προσθέτοντας χρώμα στην παραλία.

Tie-Dye στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2020



Ένα ακόμη μοτίβο που είδαμε να αποτελεί τάση όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και τα μαγιό είναι το tie-dye. Το ιδιαίτερο αυτό print που μοιάζει σα να έχει δημιουργηθεί από το ξέβαμμα του χρώματος με χλωρίνη, κάνει ένα αργό, αλλά σταθερό comeback τον τελευταίο καιρό στη μόδα.

Πρόκειται για ένα χρωματιστό και παιχνιδιάρικο μοτίβο που αποπνέει την hippie ξεγνοιασιά, με μια πιο μοντέρνα όψη.

Τα σχέδια


Αφού λοιπόν ανακαλύψατε τα χρώματα και τα print που θα έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο στα μαγιό, σειρά έχουν τα σχέδια και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες που θα τα απογειώσουν.

Τα διαχρονικά βολάν και τα ψηλόμεσα σλιπ είναι μόνο μερικά από τα swimwear trends που θα συνεχίσουν και φέτος να φοριούνται. Υπάρχουν επίσης και πολλά νέα στυλ που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Αποκαλυπτικά tiny bikini bottoms με κορδονάκια


Μια από τις πιο σέξι επιλογές στα μπικίνι του 2020 είναι τα stringy bikini bottoms. Πρόκειται για τα σλιπ με κορδονάκια που διαθέτουν ένα πολύ στενό κομμάτι υφάσματος, το οποίο καλύπτει τα απαραίτητα.

Αν λοιπόν σας αρέσει να είστε αποκαλυπτική, η επιλογή ενός τέτοιου τύπου μπικίνι είναι πολύ μοντέρνα. Μάλιστα, αν και πολύ μικροσκοπικό, το συγκεκριμένο bottom μπορεί να φορεθεί από κάθε σωματότυπο και δείχνει εξίσου εντυπωσιακό, ασχέτως με το αν διαθέτετε πλούσιες καμπύλες ή όχι.

Ψηλόμεσα μπικίνι


Τα ψηλόμεσα μαγιό συνεχίζουν να αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές το Καλοκαίρι του 2020.

Είναι ιδανικά για να προσφέρουν κάλυψη ειδικά γύρω από την περιοχή της κοιλιάς, αφήνοντας τα σέξι πόδια, αλλά και το μπούστο να τραβούν την προσοχή.

Μαγιό με έναν ώμο ή στράπλες


Τα στράπλες μαγιό, αλλά και αυτά με έξω τους ώμους θα αποτελέσουν top trend για την σεζόν. Είναι κομψά, αλλά και σαγηνευτικά, αποπνέοντας θηλυκότητα. Είτε λοιπόν επιλέξετε ένα ολόσωμο, ή ένα μπικίνι που να αφήνει τους ώμους σας εκτεθειμένους το αποτέλεσμα θα σας αρέσει πολύ.

Αντίστοιχα μοντέρνα είναι και τα μαγιό με έναν ώμο. Είναι σέξι χωρίς να θεωρούνται ιδιαίτερα αποκαλυπτικά.

Bikini με δέσιμο στη μέση


Ένα από τα ιδιαίτερα σχέδια στα μπικίνι της σεζόν είναι αυτό με το κορδόνι που δένει γύρω από τη μέση. Είναι εντυπωσιακά και προσθέτουν μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στην εικόνα κάθε γυναίκας στην παραλία.

Αυτό βέβαια που θα πρέπει να σκεφτείτε φορώντας ένα τέτοιο μοντέρνο μαγιό είναι το μαύρισμα σας.

Σουτιέν μαγιό με δέσιμο μπροστά


Το δέσιμο μπροστά στο στήθος είναι ένα από τα διαχρονικά σχέδια στα μαγιό που θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να αποτελεί τάση. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο διακοσμητικό στοιχείο που θα δούμε τόσο στα ολόσωμα, όσο και στα μπικίνι της σεζόν.

Μακρυμάνικα μπικίνι μαγιό για το Καλοκαίρι 2020


Τα μπικίνι με μακρυμάνικο τοπ είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο σχέδιο μαγιό που θα δούμε αρκετά το φετινό Καλοκαίρι. Αν και καλύπτουν αρκετά τα χέρια και τους ώμους, ο συνδυασμός τους με μπικίνι τα κάνει ιδιαίτερα θηλυκά.

Μαγιό με ψηλή λαιμόκοψη


Σε αντίθεση με το περσινό βαθύ V ντεκολτέ, φέτος θα φορεθούν τα μαγιό με ψηλή λαιμόκοψη που καλύπτει όλο το μπούστο. Το ξεχωριστό αυτό σχέδιο που θυμίζει χαμηλό ζιβάγκο, είναι πολύ εντυπωσιακό. Βέβαια το μαύρισμα που προσφέρει ίσως σας προβληματίσει.

Βολάν και μεταλλικά δαχτυλίδια στα μαγιό


Τα έντονα βολάν σε ολόσωμα και μπικίνι μαγιό θα είναι must για το 2020. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει τα σχέδια με μικρές κυματιστές λεπτομέρειες.

Το συγκεκριμένο διακοσμητικό στοιχείο που έχει την τιμητική του και στα ρούχα, κάνει αισθητή την παρουσία του και στα swimwear trends της χρονιάς.

Εξίσου όμως μοντέρνα επιλογή για τα φετινά μαγιό, αποτελούν και οι μεταλλικοί κρίκοι στο τοπ και το μπικίνι, καθώς και στα ολόσωμα.

Cutout ολόσωμα μαγιό για το 2020

Κι αν αναρωτιέστε τι είναι πιο σέξι από ένα μπικίνι, η απάντηση βρίσκεται στα cutouts ολόσωμα μαγιό. Τα ανοίγματα που δημιουργούνται κυρίως στη μέση και τα πλευρά, μπορούν να κάνουν ένα ολόσωμο άκρως σαγηνευτικό.
Αν μάλιστα τα κοψίματα αυτά συνδυαστούν και με έναν ώμο, το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο μαγευτικό και ακαταμάχητο!