Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

ΜΑΓΝΗΣΙΑ: ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΠΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ

Το εκτεθειμένο ηλεκτροφόρο καλώδιο εξείχε από τον στύλο φωτισμού στην παραλία της Μηλίνας - Ο ανήλικος διεκομίσθη άμεσα στο Κέντρο Υγείας Αργάλαστης.

Ηλεκτροπληξία από εκτεθειμένο ηλεκτροφόρο καλώδιο από στύλο φωτισμού υπέστη εχθές το βράδυ ένας ανήλικος αλλοδαπός στην παραλιακή περιοχή της Μηλίνας στο Νότιο Πήλιο Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Βόλου, ο ανήλικος ενώ βρισκόταν σε κεντρικό προβλήτα της εν λόγω περιοχής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν το πόδι του ήρθε σε επαφή με εκτεθειμένο ηλεκτροφόρο καλώδιο το οποίο εξείχε από τον στύλο φωτισμού.

Το συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό από τη μητέρα του, η οποία το απομάκρυνε, ενώ με τη συνδρομή του πατέρα και παρευρισκόμενου Ιατρού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αργάλαστης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη, ενώ η περιοχή του συμβάντος αποκλείστηκε και σημάνθηκε από στελέχη του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Αγίας Κυριακής Τρικέρων που έσπευσαν στο σημείο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση για το συμβάν, ενημερώθηκε ο Δήμος Νότιου Πηλίου για τη διακοπή παροχής ρεύματος στον ως άνω στύλο φωτισμού, για την αποκατάσταση της εν λόγω βλάβης, τη συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου ηλεκτρικού φωτισμού καθώς και για τη λήψη γενικότερων μέτρων ασφάλειας στην περιοχή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ