Skip to main content

Μαγνησία: Νεκρός βρέθηκε ένας εκ των δύο αγνοουμένων κτηνοτρόφων

Νεκρός βρέθηκε ένας εκ των δύο κτηνοτρόφων που αγνοούνταν από το μεσημέρι, σε περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην προσπάθειά τους να τον διασχίσουν.
Νεκρός βρέθηκε ένας εκ των δύο κτηνοτρόφων που αγνοούνταν από το μεσημέρι, σε περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην προσπάθειά τους να τον διασχίσουν κι ενώ στην περιοχή επικρατούσαν συνθήκες έντονης βροχόπτωσης.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, άνδρες της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και εθελοντές που συμμετέχουν στις έρευνες, εντόπισαν, αργά το απόγευμα, νεκρό τον 72χρονο κτηνοτρόφο, σε απόσταση 300 μέτρων από το χείμαρρο. Ο άτυχος άνδρας κινούνταν πεζός, ενώ ο δεύτερος κτηνοτρόφος που αγνοείται, ηλικίας 65 ετών, επέβαινε σε τρακτέρ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ένα ακόμη άτομο αγνοείται στην περιοχή της Μαγνησίας, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Πρόκειται για 69χρονο, ο οποίος έπεσε σε φρεάτιο, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, την ώρα που εξέρχονταν από το αυτοκίνητό του, λόγω βλάβης αυτού, στην επαρχιακή οδό Σούρπης - Δρυμώνα. Άνδρες της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και εθελοντές επιχειρούν για τον εντοπισμό του.


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ