Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Ο μαθητής τρομοκρατούσε το σχολείο κι επιτέθηκε με μανία στους αστυνομικούς που κλήθηκαν προς βοήθεια - Αποβλήθηκε οριστικά από το Γυμνάσιο Πρίνου

Ένας αφηνιασμένος  δεκαπεντάχρονος μαθητής της Γ’  Γυμνασίου στον Πρίνο Θάσου τρομοκράτησε χθες τους συμμαθητές του απειλώντας τους με μαχαίρι και επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς που πήγαν να τον παραλάβουν από το σχολείο!
Το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι, όταν ο δεκαπεντάχρονος επιδείκνυε μαχαίρι με λάμα 12 εκατοστών στους συμμαθητές του και τους απειλούσε.

 Ο γυμνασιάρχης κάλεσε την Αστυνομία, καθώς ο ίδιος μαθητής ήταν και παλαιότερα πρωταγωνιστής επεισοδίου στο σχολείο τραυματίζοντας δύο συμμαθητές του, αλλά, όταν ο νεαρός αντίκρισε τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν, βγήκε εκτός ελέγχου.  Αφού τους εξύβρισε, τους επιτέθηκε με βιαιότητα, σκίζοντας τη στολή του ενός και σπάζοντας το κινητό τηλέφωνο του άλλου. Με εντολή της Αντιεισαγγελέως  Πλημμελειοδικών Καβάλας ο δεκαπεντάχρονος μαθητής συνελήφθη, ενώ η ολομέλεια των καθηγητών του Γυμνασίου Πρίνου αποφάσισε να μην ξαναγίνει δεκτός στο συγκεκριμένο σχολείο, τιμωρώντας τον με την ποινή της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος!

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ