Skip to main content

Μακ: Έχω νέο κίνητρο στη Ζενίτ, πήγα στον ΠΑΟΚ γιατί τον ήξερα

Ο Σλοβάκος εξτρέμ των «Λιονταριών» υπογράμμισε πως την περσινή σεζόν επέλεξε τον «Δικέφαλο» καθώς ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν τον ήθελε στην ομάδα

Για την επιστροφή του στη Ζενίτ, το προσωπικό του κίνητρο, τον ΠΑΟΚ και το Παγκόσμιο Κύπελλο μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ, ο Ρόμπερτ Μακ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλοβάκος εξτρέμ των «Λιονταριών»:

Για την επιστροφή του στη Ζενίτ: «Έχω νέο κίνητρο και όρεξη να δουλέψω με τον Σεργκέι Σέμακ. Την περσινή σεζόν, ήθελα να μείνω, αλλά ο Μαντσίνι δεν με ήθελε στην ομάδα, έτσι επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Έκανα αυτή την επιλογή, γιατί είναι ένας σύλλογος που τον ήξερα καλά. Τώρα έχουμε νέο προπονητή, νέες τακτικές και μεθόδους δουλειάς. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στη δουλειά και στο να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν».

Για την συνεργασία του με τον Σέμακ: «Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ όταν πρωτοήρθα στην Αγία Πετρούπολη».

Για το Mundial: «Είναι μια περίεργη διοργάνωση, με την καλή έννοια. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ποιος θα έλεγε ότι η Ιαπωνία, θα δυσκόλευε τόσο το Βέλγιο; Η Ρωσία είναι μια έκπληξη και απέδειξε ότι μπορεί να βρεθεί ψηλά στη διοργάνωση. Όλες οι ομάδες απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια σε αυτό το επίπεδο. Ποιος θα περίμενε η Κόστα Ρίκα να παλέψει μέχρι το τέλος απέναντι στη Βραζιλία».