Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

MAKE-A-WISH: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ OPENING ΤΟΥ SKYBAR

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού θα απολαύσουν ζωντανά τον γνωστό τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη, που συμμετέχει αφιλοκερδώς στην διοργάνωση.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του The Met Hotel διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά ένα καλοκαιρινό πάρτι φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του Skybar, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 20:00.

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού θα απολαύσουν ζωντανά τον γνωστό τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη, που συμμετέχει αφιλοκερδώς στην διοργάνωση.

Μία ευκαιρία για μία όμορφη καλοκαιρινή έξοδο, με σκοπό την ενίσχυση του  έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την εκπλήρωση ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.  Κάθε ευχή λειτουργεί ως καταλύτης για ανανέωση δύναμης και ενθάρρυνσης, για κάθε παιδί και οικογένεια… και κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής, που βγαίνει αληθινή!  Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά, κάτω από τα αστέρια!

Για εισιτήρια και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθυνθείτε:

στα γραφεία του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη T: 2310 523978,  

στην Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου  Τ: 2310 227225 και στο The Met Hotel T: 2310 017000.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ