Skip to main content

Make A Wish: Ο Περίπατος Ευχών το απόγευμα στη Νέα Παραλία

Ο Περίπατος Ευχών της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει από το Μέγαρο Μουσικής , στις 7 το απόγευμα, με σημείο τερματισμού τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου

Τον πιο φωτεινό Περίπατο Ευχών, διοργανώνει σήμερα, ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Make-A-Wish»(«Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»), στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το «Make-A-Wish» καλεί τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές του, γιορτάζοντας την εκπλήρωση της πρώτης Ευχής, του Chris, που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μια ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού «Make-A-Wish».

Ο Περίπατος Ευχών της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 7 το απόγευμα, με σημείο τερματισμού τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, οι οποίες θα φωταγωγηθούν συμβολικά στα μπλε.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το «Make-A-Wish» στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον Περίπατο Ευχών μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310523978 ή να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στη διεύθυνση:
https://makeawish.gr/walk4wishes-thessaloniki-2019/?fbclid=IwAR1PQCp1v6xQLwL1RnUULEBYAkenKt4-cdVimXScFvMqwZiWyIoQ6AA-Mn0

Προαιρετική εισφορά συμμετοχής: 4 ευρώ

Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το Αστέρι Ευχής του Οργανισμού.