Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτρια γραφείου ντετέκτιβ εξαπάτησε 54χρονο, πήρε 1.200 ευρώ

Πολλαπλές δικογραφίες σχηματίστηκαν σε βάρος ατόμων από τη Γενικής Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης - Από ληστείες μέχρι τη ρήξη μολότοφ

Πολλαπλές εξιχνιάσεις εγκλημάτων και δικογραφίες σχηματίσθηκαν σε βάρος ατόμων έπειτα από έρευνες αστυνομικών τη Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, ταυτοποίηθηκε ένας από τους δράστες διάρρηξης και αφαίρεσης χρηματοκιβωτίου από εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου. Πρόκειται για 31χρονο ημεδαπό, στον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Ταυτόχρονα, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ωραιοκάστρου σε βάρος 36χρονου ημεδαπού για κλοπή, διότι τον Ιανουάριο του 2021 διέρρηξε μαζί με τον συνεργό του Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Ωραιόκαστρο, από το οποίο έκλεψαν τη τσάντα της ιδιοκτήτριας, που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκηδόνας σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρους μιας 42χρονης ημεδαπής για το αδίκημα της απάτης, καθώς η ίδια ως ιδιοκτήτρια γραφείου ιδιωτικών ερευνών, εξαπάτησε και απέσπασε από 54χρονο 1.200 ευρώ τον Ιανουάριο του 2021.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης - Συκεών σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 42 και 32 ετών, οι οποίοι τον Μάιο του 2021 εισήλθαν σε αυλή οικοπέδου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν δύο οχήματα.

Τέλος, σε βάρος δύο ημεδαπών συγγενών ηλικίας 27 και 21 ετών σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά, καθώς όπως το Μάρτιο του 2021 πέταξαν μολότοφ μπροστά σε σύνδεσμο φιλάθλων ομάδας στην περιοχή του Λαγκαδά.