Skip to main content

Μακρή: Αποκλείστηκα από τα ΜΜΕ με non paper Τσίπρα(vid)

«Εμένα που με παρακαλούσαν παλιότερα να βγω στα τηλεοπτικά πάνελ, επί δύο εβδομάδες δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλέφωνο, δηλαδή τραγικό», σημείωσε

Το... παράπονό της για το γεγονός πως δεν έλαβε πρόσκληση προκειμένου να παρευρεθεί σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα, Ραχήλ Μακρή, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Όπως είπε η κα. Μακρή, «δεν μου προξένησε καμία έκπληξη. Όλο το μιντιακό σύστημα από την πρώτη στιγμή είχε επιτεθεί απέναντι στη Λαϊκή Ενότητα και τα στελέχη της, γραφικοποιώντας τα στελέχη αυτά».

Κατηγόρησε, μάλιστα, ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «εμένα που με παρακαλούσαν παλιότερα να βγω στα τηλεοπτικά πάνελ, επί δύο εβδομάδες δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλέφωνο, δηλαδή τραγικό! Γνωρίζω ότι υπήρχε non paper από το Μαξίμου και από τον κ. Τσίπρα για αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ για μένα προσωπικά».

Η κα. Μακρή, ακολούθως, διέκοπτε τη δημοσιογράφο, η οποία της είπε χαριτολογώντας «μη μου παθαίνετε κι εσείς Κωνσταντοπούλου...». Το σχόλιο, όμως, ενόχλησε τη Ραχήλ Μακρή, με αποτέλεσμα να απαντήσει ενοχλημένη: «Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά δεν σας επιτρέπω. Εντάξει, τα καταφέρατε και δεν είμαστε στη Βουλή, τι άλλο θέλετε;».