Skip to main content

ΜΑΚΒΕΛ: Αύξηση 37,7% στον όγκο πωλήσεων στο οκτάμηνο

Tο brand ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ της Eurimac έχει πολλαπλάσια ανάπτυξη στο οκτάμηνο σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά στο οκτάμηνο του 2022

Σημαντική αύξηση  37,7% στον όγκο πωλήσεων παρουσίασε το brand ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ της Eurimac στο οκτάμηνο του 2022 σε σχέση με το αντίστοχιο περσινό διάστημα.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, επικαλούμενη τα αποτελέσματα έρευνας της Nieslen για το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, το brand ΜΑΚΒΕΛ έχει πολλαπλάσια ανάπτυξη στο οκτάμηνο σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά. «Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα οκταμήνου Ιανουαρίου-Αυγούστου της Nieslen για την κατηγορία των ζυμαρικών, το brand ΜΑΚΒΕΛ παρουσίασε την πιο ισχυρή ανάπτυξη 37,7% όσον αφορά στον όγκο, συγκρινόμενη με το 5,9% του συνόλου της αγοράς των ζυμαρικών, και αντίστοιχα ανάπτυξη σε αξία 47,1%, σε σχέση με το 15,% που παρουσίασε ο κλάδος συνολικά», αναφέρει η εταιρεία.

«Χαρακτηριστικό της δυναμικής αυτής», συμπληρώνει η ΜΑΚΒΕΛ, «ήταν ότι ανάπτυξη αυτή ήταν σημαντικά μεγαλύτερη της αντίστοιχης αύξησης της υπόλοιπης αγοράς σε όλες τις αλυσίδες».