Skip to main content

Μαλλιά κουβάρια στον αέρα Ρωμανιάς και Γιακουμάτος (vid)

Καβγάς, με απίστευτες ατάκες, ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Ρωμανιά και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής.
Καβγάς, με απίστευτες ατάκες, ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Ρωμανιά και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής στον ΣΚΑΪ. 
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γγ Κοινωνικών Ασφαλίσεων αντέδρασε γιατί ο βουλευτής της ΝΔ παρενέβαινε και δεν του επέτρεπε να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του. «Πραγματικά με έσκασε! Δεν με αφήνει να το πω», είπε ο κ. Ρωμανιάς και απευθυνόμενος στον κ. Γιακουμάτο συνέχισε:
 
«Για αυτό βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι. Και θα βρίσκεστε συνέχεια αν δεν καταλάβατε τι κάνετε», για να πάρει την απάντηση: «Μέχρι το Σεπτέμβρη ψάξε πολιτική στέγη, θα δεις τι θα γίνει».
 
Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο συντονιστής της εκπομπής, επιχειρώντας να διακόψει για διαφημίσεις: «Πάμε σε ένα διάλειμμα μην πάθει τίποτα ο Ρωμανιάς σήμερα», είπε προσπαθώντας να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, αλλά μάταια, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο.
 
«Ρε γα..το, δεν θα με αφήσει να τελειώσω!», αντέδρασε ξανά ο κ. Ρωμανιάς όταν τον διέκοψε ο κ. Γιακουμάτος, με τον παρουσιαστή να μπαίνει ανάμεσά τους για να τους ηρεμήσει. «Είσαι βαλτός για να ρίχνεις τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας!», είπε έξαλλος ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων που συνέχισε «Βούλωσέ το επιτέλους! Βούλωσέ το να το ακούσεις».
 
Εκεί αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε έντονο ύφος «Το ''βούλωσέ το'' στη γυναίκα σου. Το ''βούλωσέ το'' αλλού. Λες ψέμματα ανελλιπώς!».
 
Στο σημείο εκείνο η εκπομπή διεκόπη για το διαφημιστικό διάλειμμα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.