Skip to main content

Μάνατζερ Λάμπρου: Ενδιαφέρεται η Φενέρ,προτεραιότητα του παίκτη ο ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να εντάξουν τον 21χρονο διεθνή εξτρέμ και πάλι στο δυναμικό τους μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Λάζαρο Λάμπρου επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Τάσος Παπαδόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τουρκίας ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως τον πρώτο λόγο στην υπόθεσή του έχει ο ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος διεθνής εξτρέμ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ ως δανεικός από τον «Δικέφαλο» μετρώντας 7 γκολ και 8 ασίστ σε 24 παιχνίδια της Eredivisie. Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με την Φενέρμπαχτσε να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Λάμπρου, που θα ήθελε να αγωνιστεί εκεί, όμως θα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ και η προτεραιότητα μας είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ».

Σημειώνεται πως οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να εντάξουν τον Λάμπρου και πάλι στο δυναμικό τους μετά την ολοκλήρωση της σεζόν ενώ έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για την επέκταση του και την αλλαγή στους οικονομικούς όρους του νέου συμβολαίου.