Skip to main content

Νέα κρούσματα ψώρας στο Ειδικό Εργαστήριο Κατάρτισης του Κορδελιού

Κρούσματα ψώρας σε σχολείο της Θεσσαλονικής. Στον Focus Fm 103,6 o Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου έκανε λόγο και για άλλα τεσσερα πιθανά κρούσματα

Κλειστό μέχρι και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα παραμείνει το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, λόγω κρούσματος ψώρας που εμφάνισε ένας μαθητής.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός έκανε λόγο για άλλα τέσσερα πιθανά κρούσματα σε δύο μαθητές και δύο καθηγητές. Ο ίδιος επισήμανε ότι ο χώρος απολυμάνθηκε, δόθηκαν οδηγίες από γιατρό ενώ σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς θα δοθεί και ειδική λοσιόν. Όπως είπε, και η νοσοκόμα του δήμου είναι στη διάθεση του σχολείου.

«Επειδή μπορεί να μην καταφέρουμε να συνεννοηθούμε με τους γονείς όπως θα έπρεπε και επειδή ίσως οι γονείς αμελήσουν να το κάνουν, μπήκαμε στην υποχρέωση από τη Δευτέρα που θα ανοίξει ξανά το σχολείο να προμηθεύσουμε το φάρμακο εμείς καθώς και νοσοκόμα από την κοινωνική υπηρεσία να κάνει επάλειψη τα παιδιά», τόνισε ο κ. Μανδαλιανός.