Skip to main content

Μανδαλιανός: Προσπάθεια για ανάπτυξη στην αγορά Ευόσμου

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού στην αγορά του Ευόσμου. Στο επίκεντρο βρέθηκε η ανάγκη για ανάπτυξη

Τους επαγγελματίες και καταστηματάρχες επισκέφτηκε σε δυο ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του δήμου, στην Καραολή και Δημητρίου.

Συνοδευμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Νέα Πνοή», ο κ. Μανδαλιανός επισκέφτηκε όλα τα μαγαζιά της Καραολής και Δημητρίου, για να ακούσει τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στον Εύοσμο.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η ανάγκη για ανάπτυξη και ενδυνάμωση της αγοράς με δράσεις και πρωτοβουλίες του δήμου. «Έχουμε μια από τις καλύτερες αγορές και πρέπει να διασφαλίσουμε με κάθε προσπάθεια την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της» ανέφερε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Απευθυνόμενος σε όλους τους καταστηματάρχες ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε «η αγορά μας έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και θα έχετε σύμμαχο τον δήμο για να το πετύχουμε». Οι επαγγελματίες μετέφεραν στον κ. Μανδαλιανό τους προβληματισμούς τους, ζητώντας να υπάρχει μεγαλύτερη μέριμνα για το επιχειρείν, με προγράμματα που θα συμμετέχουν όλοι μαζί για την προώθηση της τοπικής αγοράς και την αναδιαμόρφωση του δημοσίου χώρου, καθώς έξω από πολλά καταστήματα σταθμεύουν παράνομα οχήματα, περιορίζοντας την είσοδο στους πολίτες, ενώ η κατάσταση των πεζοδρομίων σε πολλά σημεία είναι κάκιστη.

«Δυστυχώς, μοιάζει σαν να σταμάτησε ο χρόνος στο τμήμα της Καραολής και Δημητρίου από την Αριστοτέλους έως τις σιδηροδρομικές γραμμές. Αντί για πεζοδρόμια υπάρχουν στενοί χωματόδρομοι, με πολλά εγκαταλελειμμένα κτίρια. Η αναβάθμιση της συγκεκριμένης περιοχής είναι αναγκαία» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.