Skip to main content

Μάνδρα: «Τον πέρασα για αγριογούρουνο» υποστήριξε ο 14χρονος που σκότωσε τον αδελφό του

Ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό του υποστήριξε πως στόχευσε αγριογούρουνο και ότι σκοπός του δεν ήταν να πυροβολήσει τον 17χρονο.

«Τον πέρασα για αγριογούρουνο και τον σκότωσα κατά λάθος». Mε αυτές τις λέξεις ο 14χρονος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα, προέταξε τη θέση ότι πίσω από την ενέργειά του δεν υπήρχε δόλος.

Τόσο το παιδί όσο και ο πατέρας του προσήλθαν στη ΓΑΔΑ όπου επί ώρες κατέθεταν. Ο 14χρονος υποστήριξε πως στόχευσε αγριογούρουνο και ότι σκοπός του δεν ήταν να πυροβολήσει τον αδερφό του.

Το απόγευμα της Παρασκευής ομολόγησε ο έφηβος ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του στη στάνη της οικογένειας στην Μάνδρα.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο σημείο προκειμένου να υποδείξει πού πέταξε το όπλο.

Το μυστήριο με το όπλο και το χρονικό του θρίλερ

Κλειδί, πάντως, για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θεωρείται η δερμάτινη θήκη όπλου που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, το μαντρί. Την ίδια στιγμή, εντύπωση προκαλεί, σύμφωνα με το protothema, το γεγονός ότι από την οικογένεια ισχυρίζονταν ότι δεν είχαν όπλο στην κατοχή τους. Ωστόσο, αυτή η αντίφαση είναι που τελικά οδήγησε στην ομολογία από τον 14χρονο.

Από το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησε το θρίλερ γύρω από τον θάνατο του 17χρονου παιδιού, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή στην Μάνδρα.

Τον 17χρονο εντόπισε νεκρό ένας περαστικός βοσκός δίπλα από αγροτικό δρόμο στη θέση Λούτσα της Μάνδρας ενώ η σορός έφερε τραύμα από σφαίρα ψηλά στον αυχένα. Δίπλα στη σορό οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα.