Skip to main content

Μανδρίνος: Χαριστική βολή για τα ξενοδοχεία η ακύρωση της ΔΕΘ

Η ακύρωση της ΔΕΘ θα κάνει πολλά ξενοδοχεία να αναστείλουν τη λειτουργία τους για να μείνουν βιώσιμα, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων της πόλης

Χαριστική βολή για τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης τα οποία ήδη πλήττονται σημαντικά εξαιτίας του κορωνοϊού αποτελεί η ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Μανδρίνος, το δεκαήμερο της ΔΕΘ αποτελούσε το τελευταίo κίνητρο ώστε να μείνουν τα ξενοδοχεία της πόλης ανοιχτά.

«Ήταν το τελικό χτύπημα. Η ακύρωση της ΔΕΘ θα κάνει πολλά ξενοδοχεία να αναστείλουν τη λειτουργία τους προκειμένου να μείνουν βιώσιμα. Δεν έχουμε προκρατήσεις, δεν έχουμε κάποια κίνηση», τόνισε μιλώντας στη Voria.gr.

Όπως τόνισε, ακόμα και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα για απαγόρευση λειτουργίας καφέ, εστιατορίων και μπαρ μετά τα μεσάνυχτα είναι επίσης αποτρεπτικά για κάποιον πελάτη που έρχεται για διασκέδαση.

«Δεν υπάρχει επόμενη ημέρα για τον τουρισμό το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε εκφράζοντας την ανησυχία για τον κλάδο στην πόλη, ο οποίος έχει ήδη υποφέρει από το οριστικό κλείσιμο κάποιων ξενοδοχείων.