Skip to main content

Λύγισε ο Μανωλάς: Με ένοιαζε μόνο να αποκλείσουμε τη Μπάρτσα (video)

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των «τζιαλορόσι» υπογράμμισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πίστεψαν στην πρόκριση δείχνοντας τη δύναμή τους

Εκστασιασμένος εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς με δηλώσεις του μετά το μεγάλο γκολ που πέτυχε εναντίον της Μπαρτσελόνα χαρίζοντας έτσι στη Ρόμα μία επική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των «τζιαλορόσι» -που δεν άντεξε μετά το τέλος του αγώνα δακρύζοντας από την ένταση- υπογράμμισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πίστεψαν στην πρόκριση υπογραμμίζοντας πως ήταν και το μόνο που τον ενδιέφερε και όχι το αν θα έμενε μετά από αυτό το τεράστιο γκολ που πέτυχε στην Ιστορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ναξιώτης στόπερ της ιταλικής ομάδας:

 «Δεν με νοιάζει να μείνω στην ιστορία. Με ένοιαζε η Ρόμα να περάσει στα ημιτελικά κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα. Το πιστεύαμε από το πρώτο παιχνίδι. Χάσαμε 4-1 δεν πήραμε δύο πέναλτι όμως είδαμε ότι η ομάδα μας ήταν εκεί. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και δείξαμε τη δύναμή μας.

Ερχόμασταν από τρία άσχημα αποτελέσματα, είχαμε άγχος, αλλά δώσαμε τα πάντα και αποδείξαμε πως αν είναι ο κόσμος μαζί μας κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας για να μας δίνουν ώθηση. Αν είναι εδώ ένας τόσο μεγάλος αριθμός πάντα, τότε η Ρόμα θα γίνει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία».