Skip to main content

Μάνταλος: Να μπω στην «Αγιά Σοφιά» για να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε ικανοποιημένος από την κίνηση των ανθρώπων της «Ένωσης» για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο

Για την επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το 2022 μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της «Ένωσης»:

«Το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου ήταν κάτι που είχα συζητήσει με την ομάδα και πριν τον τραυματισμό μου. Με την κίνηση αυτή η ομάδα μου έδειξε ότι είναι δίπλα μου, για ό,τι χρειάστηκα τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος όσο και οι υπόλοιποι ήταν κοντά μου. Με την κίνηση να ανανεώσουν το συμβόλαιό μου αυτή την χρονική στιγμή απέδειξαν ότι μου έχουν εμπιστοσύνη, αυτό με χαροποιεί, μου δίνει δύναμη και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πλέον εκτός από το να επιστρέψω στα γήπεδα.

Το όνειρο να μπω ως αρχηγός της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο ήταν κάτι που το είχα στο μυαλό μου και πριν ανανεώσω, πριν χτυπήσω, όπως και όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται σε αυτή την ομάδα σκέφτονται τον εαυτό τους να μπαίνει, να παίζει και να κατακτά τίτλους στο νέο της γήπεδο. Από την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας στην Ξάνθη, υπέγραφα πολυετή συμβόλαια, όπως και όταν ήρθα στην ΑΕΚ, εφόσον μου πήγε καλά είπαμε να συνεχίσουμε έτσι.

Η πρώτη κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν για έναν χρόνο λιγότερο, τελικά μου είπαν μέχρι το 2022, είπαμε το ΟΚ και έτσι ήρθα εδώ σήμερα και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Δεν είμαι από τους τύπους που μιλάνε πολύ για το πώς νιώθουν με την ομάδα, πώς αισθάνονται, αλλά ο κόσμος και η στήριξη της ομάδας με κάνουν να αισθάνομαι έτσι. Η στήριξη που μου δείχνει η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη.

Είδα τον Γιόχανσον την επόμενη ημέρα του τραυματισμού του, έβλεπα το παιχνίδι του στην τηλεόραση και όταν τραυματίστηκε, πόνεσα και εγώ. Ο Γιόχανσον είναι παλικάρι, είναι στρατιώτης και θα το ξεπεράσει πιο γρήγορα και από εμένα, θα είναι πιο σύντομα έτοιμος. Εκτός θα είμαι μόνο από τις τέσσερις γραμμές, όπως σε αυτά τα δύο παιχνίδια που δεν μπορούσα να αγωνιστώ. Έχω βάλει στόχο να είμαι σε κάθε προπόνηση, να δουλεύω για την ομάδα και σε κάθε παιχνίδι της, εντός και εκτός, να είμαι κοντά.

Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει μόνος του τη διαφορά, ένας τέτοιος υπάρχει μόνο και δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στην Μίλαν και τον ΠΑΟΚ, υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα στην ΑΕΚ, μεγάλοι ποδοσφαιριστές και έχω στο μυαλό μου να προλάβω να αγωνιστώ σε κάποια παιχνίδια πριν το τέλος της σεζόν, ώστε να είμαι αυτός που θα σηκώσει το πρωτάθλημα».