Skip to main content

Το μπέρδεμα στη ΝΔ για την αυριανή ομιλία Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη

Σύγχυση δημιουργήθηκε με την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη για τις ευρωεκλογές, με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου

Σύγχυση δημιουργήθηκε με την αυριανή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη για τις ευρωεκλογές, με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στη Γραμματεία Οργανωτικού, προφανώς τα... έχασαν, αλλιώς δεν εξηγείται ότι έστειλαν τρεις φορές ορθή επανάληψη του προγράμματος εκδηλώσεων για την Τετάρτη και πάλι είναι λειψή.

Η ενημέρωση των μελών της ΝΔ άρχισε από χτες, με την αποστολή της σχετικής πρόσκλησης από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσο Σπηλιόπουλο, ο οποίος τη συνόδευε με την επισήμανση ότι «στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής».

Το μπέρδεμα όμως άρχισε σήμερα, με την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου εκδηλώσεων για αύριο Τετάρτη, που στέλνεται σε όλα τα μέλη και προωθείται κι από τη γραμματεία Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Στο πρώτο ενημερωτικό δεν περιλαμβάνεται καν η εκδήλωση. Και υποτίθεται πέραν της εκδήλωσης της τελευταίας Παρασκευής πριν τις εκλογές, όπου θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η κυριότερη εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη για τις ευρωεκλογές (δείτε εδώ).

Πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν η εκδήλωση αναβλήθηκε... Αυτό το ενημερωτικό στάλθηκε περί τις 16.20'.

Ακολουθεί «ορθή επανάληψη» και δεύτερο δελτίο, όπου η εκδήλωση αναφέρεται, με την επισήμανση ότι θα παραστεί η υποψήφια ευρωβουλευτής, Βασιλική Λαζαράκου «καθώς και άλλοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές». Αυτό το δελτίο στέλνεται στις 18.50' (δείτε εδώ).

Ακολούθησε ένας σχετικός χαμός, διότι αναφέρεται η παρουσία μόνο της κ. Λαζαράκου κι όχι των άλλων υποψηφίων ευρωβουλευτών. Σε τέτοιο σημείο, που ορισμένοι άρχισαν να καλούν για την εκδήλωση με sms, επισημαίνοντας και τη δική τους παρουσία.

Έτσι ήρθε και τρίτο ενημερωτικό, στις 20.10', όπου αναφέρεται η παρουσία στην εκδήλωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών Γιάννη Ανδρουλάκη, Καλυψώς Γούλα, Θεόδωρου Ζαγοράκη, Βασιλικής Λαζαράκου, Αικατερίνης Μάρκου, Γιάννη Πάιδα και Μαρίας Σπυράκη (δείτε εδώ).

Και πάντως, η Γραμματεία Οργανωτικού ανέφερε καν την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή...

Για να βγάλετε συμπέρασμα κρατήστε ότι η εκδήλωση θα έχει κεντρικό ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα παραστούν όλοι οι προαναφερθέντες υποψήφιοι ευρωβουλευτές, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με ώρα έναρξης τις 19.30' και χώρο διεξαγωγής το κινηματοθέατρο «Ολύμπιον», στην πλατεία Αριστοτέλους.