Skip to main content

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Τζόλη - Πρόταση 20 εκατ. ευρώ περιμένει ο ΠΑΟΚ

Ο άσος του Δικεφάλου έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη φήμη του και τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο - Αγγλικές και γερμανικές σειρήνες

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Χρήστος Τζόλης στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχουν προσελκύσει το βλέμμα σπουδαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Με 15 τέρματα και 8 ασίστ, τη φετινή σεζόν ο νεαρός άσος του Δικεφάλου έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη φήμη του και τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ανέβει η «μετοχή» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τουλάχιστον στα 10 εκατ. ευρώ.

Ο 19χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ με τις επιδόσεις του έχει κάνει «μεγαθήρια» της Ευρώπης να τον βάλουν στην ατζέντα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με βρετανικές ιστοσελίδες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από αυτές που έχει στα υπόψιν της τον Τζόλη, εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ένα από τα δημοσιεύματα αναφέρει πως, πέρα από το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, ο Τζόλης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και της Ντόρτμουντ, η οποία παρακολουθεί κι αυτή την περίπτωση του νεαρού επιθετικού.

Σύμφωνα, δε, με τα ρεπορτάζ, που επικαλούνται και σχετικό άρθρο σε ελληνική εφημερίδα, ο Δικέφαλος κοστολογεί τον νεαρό άσο στα 20 εκατ. ευρώ, γνωρίζοντας καλά ότι «πρόκειται για ποδοσφαιριστή που συζητείται πολύ στα γραφεία δεκάδων συλλόγων» και αναμένοντας «τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει κατατεθεί ποτέ». «Ωστόσο, το ποσό αυτό είναι αρκετά αισιόδοξο, δεδομένης της αγοράς σήμερα», σημειώνεται.