Skip to main content

Μάντζαρης: Κερδίζουμε τη Λιθουανία και κάνουμε νέα αρχή

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά πως το να περάσει η Εθνική στα νοκ άουτ δεν ήταν επιτυχία αλλά κάτι που έπρεπε να γίνει

Στην πίεση που νιώθουν οι Έλληνες διεθνείς στάθηκε με δηλώσεις του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η συνέχεια της «γαλανόλευκης» στο Eurobasket θα είναι καλύτερη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού:

«Υπάρχει μια σχετική ανησυχία για τις εμφανίσεις στους ομίλους, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Είναι σαν να ξεκινά τώρα το Ευρωμπάσκετ για μας. Άτυπα ξεκίνησε στο ματς με την Πολωνία, αλλά θέλουμε τη νίκη ή τις νίκες για να συνεχίσουμε στο τουρνουά. Στο χέρι μας είναι ξεκινώντας από τη Λιθουανία να αλλάξουμε τις εμφανίσεις μας και να κάνουμε μια νέα αρχή.

Πιστεύω πως μετά από τέτοια πίεση που περνάς σε ένα ματς όπως με την Πολωνία που δεν είχε τίποτα να χάσει, αυτό βοηθά. Εμείς κάναμε το αυτονόητο. Το να περάσουμε δεν ήταν επιτυχία, αλλά κάτι που έπρεπε να γίνει.

Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές. Έχουμε πίεση, έχουμε άγχος. Πολύς κόσμος στενοχωρήθηκε με τις εμφανίσεις μας, αλλά κι εμείς δεν κοιμόμασταν. Χρειάζονται οι νίκες για να ανέβει η ψυχολογία. Συζητήσαμε, μιλήσαμε και όλοι είμαστε καλά μεταξύ μας, σε αντίθεση με ό,τι γράφτηκε. Απλά αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Πιστεύουμε πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη».