Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019
x

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ: ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

«Σίγουρα δεν θα είμαστε αυτοί που πρέπει, αλλά ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε», δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού

Να επιβάλει τον ρυθμό της κόντρα στη Σερβία μην αφήνοντας τους «πλάβι» να ελέγξουν τον ρυθμό πρέπει η Εθνική Ομάδα μπάσκετ αύριο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού:

«Δεν έχουμε το περιθώριο για να προετοιμαστούμε για το σημαντικό ματς. Έχουμε παίξει και παλιά με όλα τα παιδιά. Περιμένουμε με τη δύναμη του κόσμου να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Σίγουρα δεν θα είμαστε αυτοί που πρέπει, αλλά ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε».

Για την Σερβία: «Η Σερβία έχει απουσίες, αλλά είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο μπάσκετ. Εν αντιθέσει με εμάς δεν έχουν κάνει το απόλυτο και είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι πιο αναγκαία η νίκη για αυτούς. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Η Σερβία θέλει να μας βγάλει από τον ρυθμό μας, αλλά εμείς πρέπει να τρέξουμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Για τα φιλικά: «Κόντρα στην Γαλλία ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις που έχουμε κάνει. Ήταν 2 φιλικά και δεν έχουν σχέση με τα επίσημα. Δεν είχαμε το χρόνο για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό που θα μας οδηγήσει ακόμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο».

Για το αν ο χρόνος προετοιμασίας αποτελεί παγίδα: «Δεν είμαστε άπειροι να πέσουμε σε παγίδα. Η Σερβία δεν είναι κάποια ομάδα αουτσάιντερ. Δεν είναι μια ομάδα που θα μας εκπλήξει. Θέλει να έρθει εδώ να μας κερδίσει και εμείς θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ