Skip to main content

Μάντζιος: Αν πάρουμε αποτέλεσμα στην Τούμπα είμαστε φαβορί για δεύτερη θέση

Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως όπως όποια ομάδα πάρει το παιχνίδι της Τούμπας (Κυριακή 9/5, 15:00) θα είναι και το απόλυτο φαβορί.

Στη σημασία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως όπως όποια ομάδα πάρει το παιχνίδι της Τούμπας (Κυριακή 9/5, 15:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, θα γίνει αυτόματα και το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Αρχικά ο 52χρονος τεχνικός μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια έπειτα από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1), λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμασταν κοντά στο να κάνουμε μια σημαντική νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Μας στεναχώρησε ο τρόπος που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να το ξεπεράσουμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή».

Και σχολίασε την άτυχη στιγμή που είχε ο Μπρούνο Γκάμα, με το χαμένο πέναλτι: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, το ξεπερνάει γρήγορα. Ήταν μια στιγμή που κανένας μας δεν το περίμενε. Πιστεύαμε πως θα σκοράρει το πέναλτι, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Προχωράμε».

Ο Μάντζιος εν συνεχεία έκανε αναφορά στη σπουδαιότητα του ντέρμπι της Τούμπας: «Είναι κομβικός και για τις δύο ομάδες. Αν υποθέσουμε ότι θα πάρουμε αποτέλεσμα στην Τούμπα, θα είμαστε πάλι το φαβορί για την δεύτερη θέση. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός το φαβορί γι’ αυτήν».

Και προσέθεσε για το πώς περιμένει να εμφανιστούν οι «ασπρόμαυροι»: «Ο σχηματισμός αυτός και τα αποτελέσματα που πήρε του δίνουν καλή ψυχολογία. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε διαφορετικά, ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει υπομονή στο παιχνίδι του και παίζει καθαρά για το αποτέλεσμα και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο κομμάτι αυτό εμείς».

Κι αφού ο προπονητής του Άρη επεσήμανε πως θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον αρχηγό Γιώργο Δεληζήση, είπε για την κούραση και το ενδεχόμενο αλλαγών στο αρχικό σχήμα: «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την όποια κόπωση.

Το Κυριακάτικο είναι ένα παιχνίδι που μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρηθούμε μέσα στον στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Πλέον εδώ που φτάσαμε πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη. Ναι, θα προσπαθήσουμε να έχουμε φρέσκα πόδια, φρέσκο μυαλό. Μπήκαμε στην τελική ευθεία και ο καθένας θα πρέπει να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει, να αδειάσει το μυαλό του για να εκπληρώσουμε τον τελικό μας στόχο».