Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
x

ΜΑΝΤΖΙΟΣ: EΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

«Τα ντέρμπι κρίνονται στην ημέρα που βρίσκονται οι παίκτες, στη διάθεση, το πάθος και στα λάθη», τόνισε ο προπονητής του Άρη.

Για τον επικείμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, που ταυτόχρονα συνιστά ντέρμπι κορυφής, μίλησε στη συνρομητική τηλεόραση της NOVA ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Αναλύοντας τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, ο Μάντζιος σχολίασε ότι «ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος. Δεν ξέρω τι απουσίες θα υπάρχουν τελικά και αν θα είναι κουρασμένος, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα».

Και πρόσθεσε: «Τα ντέρμπι κρίνονται στην ημέρα που βρίσκονται οι παίκτες, στη διάθεση, το πάθος και στα λάθη. Θέλουμε να έχουμε μια καλή συνέχεια στο πολύ θετικό ξεκίνημα που έχουμε πραγματοποιήσει. Υπάρχει αρκετά καλή διάθεση. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και τα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται».

Ως προς τη μέχρι σήμερα παρουσία της ομάδας του, είπε: «Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό μια ομάδα να ξέρει να αμύνεται, όχι να κάνει άμυνα. Αμύνεται καλά όλη η ομάδα. Δεν κοιτάμε τα στατιστικά. Κοιτάζουμε να έχουμε λιγότερες απειλές από τον αντίπαλο και έπειτα να δίνουμε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, που σίγουρα εκεί θέλουμε αρκετή δουλειά».

Στο τέλος των δηλώσεών του, ο Μάντζιος αναφέρθηκε στο θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα: «Είναι μια μεγάλη απώλεια. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Είναι κρίμα που "έφυγε" και ειδικά σε μια τέτοια ηλικία (60 ετών) όπως ήταν ο Ντιέγκο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ