Skip to main content

Μάντζιος: Κάναμε μεγάλη ανατροπή, δύσκολα στην Τούμπα

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν με «ψυχή και πάθος» και γι' αυτό κατάφεραν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Πανιωνίου και τη νίκη-ανατροπή επί του ΠΑΟΚ στο κύπελλο εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα, ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν με «ψυχή και πάθος» πιστεύοντας στη νίκη ενώ υπογράμμισε πως η πρόκριση θα κριθεί στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Ιστορικού»:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Κάναμε μία μεγάλη ανατροπή και φτάσαμε σε ένα σκορ νίκης, όμως αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι. Το δεύτερο στην Τούμπα, θα είναι για εμάς δυσκολότερο.

Πιστέψαμε στη νίκη, το πιστεύαμε σε όλο το παιχνίδι, δεν υπήρξαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή και πάθος και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ξεκουραστούμε, γιατί αυτοί οι παίκτες θα παίξουν ξανά παιχνίδι σε τρεις ημέρες και πρέπει να πάρουμε τη νίκη».