Skip to main content

Μαουρίσιο: Είμαι πιο δυνατός από ποτέ, η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου

Ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη πέρσι στον αγώνα εναντίον του Ατρομήτου.

Στη δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη αναφέρθηκε ο Ζοσέ Μαουρίσιο.

Σημειώνεται πως συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση της Τούμπας εναντίον του Ατρομήτου με τον παίκτη να μιλά για τα όσα πέρασε υπογραμμίζοντας πως τώρα είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instagram, ο 31χρονος άσος του «Δικεφάλου»:

«Συνήθως δεν μου αρέσει να γυρίζω πίσω τον χρόνο, αλλά δεν θα ξεχάσω τι μου συνέβη πριν από έναν ακριβώς χρόνο. Ήταν μια από τις χειρότερες ημέρες της ζωής μου, αλλά είμαι πλέον πιο δυνατός από ποτέ και κάνω αυτό που αγαπώ, να παίζω ποδόσφαιρο και να τρέχω με τα παιδιά μου.

Επίσης, δεν μπορώ να ξεχάσω όλη την υποστήριξη που μου έδωσαν όλοι. Ευχαριστώ πρώτα τον Θεό και μετά την οικογένεια και τους φίλους μου. Θα ήθελα να δώσω και ένα ευχαριστώ στον Πιέρ Φερνάντες, τον Χάιμε Μπραγάνσα, τον Μπρούνο Σιμόες και τον Κρίστιαν Άλεκ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να δώσω και στην ομάδα μου τον ΠΑΟΚ, τους υπαλλήλους και τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και τον Αντόνιο Γκασπάρ και το επιτελείο του για όλη την υποστήριξη που μου έδειξαν».