Skip to main content

Μαραγκός: Ποτέ δεύτερος ο Άρης, μόνο πρώτη θέση (video)

Ο στόπερ των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως δεν έχει να αποδείξει κάτι υπογραμμίζοντας πως θα επιθυμούσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής

Για τον κυριακάτικο αγώνα του Άρη εναντίον του Παναιγιάλειου αλλά και τη συνέχεια της Football League μίλησε στη media day του συλλόγου, ο Στέλιος Μαραγκός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο στόπερ των «κιτρινόμαυρων»:

«Ευτυχώς όλα τα παιδιά είναι συσπειρωμένα από την αρχή της χρονιάς, όλοι μία γροθιά. Κάναμε μία ήττα που θέλαμε να αποφύγουμε, η ομάδα ήταν καλύτερη, αλλά δεν τελείωσε τίποτα στο θέμα της πρωτιάς. Μέχρι το τέλος όπως υποσχεθήκαμε στον κόσμο».

Για την πρώτη θέση: «Ο στόχος μας είναι από την αρχή της χρονιάς η πρωτιά, αυτό θα την κυνηγήσουμε. Την άνοδο σαν πρώτοι, δεν σκεφτόμαστε ούτε καν την δεύτερη θέση. Αρχής γενομένης από την Κυριακή να το αποδείξουμε».

Για το μέλλον του: «Κάποια στιγμή ο κάθε παίκτης σκέφτεται το μέλλον του. Προτείνονται παίκτες συνεχώς στον Άρη, είναι λογικό. Αλίμονο. Μακάρι όλα τα παιδιά να μείνουν και την επόμενη χρονιά, είναι θέμα προπονητή και διοίκησης. Εγω δεν έχω να αποδείξω κάτι. Σίγουρα θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, περιμένουμε για να αποδείξουμε ότι πρέπει όταν πρέπει».

Για τον κόσμο: «Μακάρι να έχει πολύ κόσμο, θα χαρούμε πολύ, να έχει μία καλή αύρα για να τελειώσουν όλα καλά».

Για τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League: «Εγώ είμαι Μπαρτσελόνα και είμαι… πικραμένος, αλλά χαλάλι του του Μανωλά. Μακάρι να το πάρει το τρόπαιο…».