Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΜΑΡΔΑΣ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ: ΖΗΤΑΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο υφυπουργός Εξωτερικών μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και τον αγώνα των «κυανολεύκων» για δικαίωση.

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή και τον αγώνα των «κυανολεύκων» για δικαίωση μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Δημήτρης Μάρδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών:

«Μας ενδιαφέρουν όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Εμείς ελαφρύναμε τον ΠΑΟΚ από τα πρόστιμα για τα οποία δεν ευθυνόταν η τωρινή διοίκηση. Στο πλαίσιο των διαδικασιών αυτών ο ΠΑΟΚ ξέμπλεξε από τη ιστορία των χρεών όπως βέβαια και πολλές άλλες εταιρείες.

Και στον Άρη πρότεινα κάποιες λύσεις σε προβλήματα, αλλά και στον Ηρακλή είχα προτείνει κάπoιες λύσεις στον ερασιτέχνη. Γενικά παρακολουθούμε το οικονομικό σκέλος του όλου προβλήματος.

Ο Ηρακλής έχει πολλές εγκαταστάσεις δικές του. Φυσικά δεν εννοώ να πουληθούν αυτές. Μπορούν όμως να τις χρησιμοποιήσουν για να μειωθεί το χρέος. Να γίνει μια καινούρια εταιρεία με νέο ΑΦΜ για να διαχειριστεί τις εγκαταστάσεις και να εκχωρηθούν τα έσοδα.

Λύσεις πάντα υπάρχουν. Απλά το κόστος είναι που παίζει ρόλο και η ίση μεταχείριση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Για την ΠΑΕ Ηρακλής ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος. Δηλαδή να μην μπορούν να κάνουν μετεγγραφές και όχι να πέφτουν κατηγορία. Γιατί να μην εφαρμοστούν αυτά που λέει ο νόμος; Υπάρχει σαφής νομοθεσία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ