Skip to main content

Μάρδας για νεκρούς: Η άποψή μου χάλασε τη μαγιονέζα της πολιτικής ΝΔ

Ο Δημήτρης Μάρδας υποστήριξε σε ανάρτησή του ότι πρέπει να υπολογίζονται και οι αυτοκτονίες λόγω lockdown στον αριθμό των νεκρών από τον κορωνοϊό

Η άποψή μου για τους νεκρούς της καραντίνας χαλάει τη «μαγιονέζα» της πολιτικής της ΝΔ, απάντησε στο κυβερνών κόμμα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7. Σε ανάρτησή του ο κ. Μάρδας σημείωνε ότι «για να υπολογιστεί το συνολικό κόστος σε ζωές (ή άλλως η αποτελεσματικότητα των μέτρων της περιόδου) θα είναι σκόπιμο να προσμετρηθούν στα θύματα από τον κορωνοϊό και τα θύματα (αυτοκτονίες) της κρίσης του lockout της μορφής που επιλέχθηκε», προκαλώντας έντονη γαλάζια αντίδραση.

«Ήταν ξεκάθαρη η διατύπωσή μου, για να δούμε τα αποτελέσματα μιας πολιτικής, πρέπει να παίρνουμε υπόψη μας, όλες τις παραμέτρους», δήλωσε ο κ. Μάρδας και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για άποψη που δεν εξωραΐζει και χαλάει τη μαγιονέζα της πολιτικής, για αυτό ενοχλήθηκε η ΝΔ», δήλωσε ο Δημήτρης Μάρδας, αυτό έχει γίνει κατά την άποψή μου. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως, υπάρχουν επιπτώσεις την επόμενη μέρα, που πρέπει να τις λάβουμε κατά νου».

«Αρνούμαι να μπω σε οποιαδήποτε συζήτηση, η οποία προσπαθεί να χτίσει την οποιαδήποτε πολιτική πάνω σε νεκρούς και η επικοινωνία έχει κάποια όρια», δήλωσε για τη σημερινή τελετή για τα θύματα της Marfin ο Δημήτρης Μάρδας.

«Είναι άκομψο το γεγονός, ότι υπάρχει μία πολιτική εκμετάλλευση, ενός γεγονότος, που χτίζεται πάνω σε νεκρούς», ανέφερε

«Δεν έκανε καλά που άνοιξε την υπόθεση ο Χρυσοχοΐδης, γιατί είναι αυτός, ο οποίος δεν μπόρεσε να βγάλει αποτέλεσμα», κατέληξε.