Skip to main content

Μαργαρίτης: Προσπαθήσαμε πολύ,να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας(vid)

«Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά για να ματσάρουμε την ενέργεια του αντιπάλου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Συγκέντρωση και ενέργεια για 40 λεπτά θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον αυριανό τελικό κυπέλλου για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους ώστε να κατακτήσουν το τρόπαιο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του «Δικεφάλου»:

Για την παρουσία της ομάδας του στον τελικό κυπέλλου: «Ευχαριστώ τον Ρικ Πιτίνο για τα καλά του λόγια. Κάναμε φέτος μια μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να φτάσουμε μετά από 20 χρόνια σε έναν τελικό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, μια πολύ καλή ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά, να ματσάρουμε την ενέργεια του αντιπάλου και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας». 

Για το αν ζηλεύει που δεν διεξάγεται Final 8 στην Ελλάδα: «Είμαι παίκτης και δεν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια ζητήματα». 

Για την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στον τελικό: «Μετά από τόσα χρόνια που παλεύαμε να φτάσουμε στον τελικό, αλλά αποκλειόμασταν, φέτος τα καταφέραμε και αυτό που συζητάμε είναι πως πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε ένα κύπελλο μετά από 20 χρόνια».