Skip to main content

Μαριάννα Βλασσίδου: Από τεχνοκράτης, πετυχημένη καλλιτέχνης στον χώρο της

H κορυφαία makeup artist, makeup trainner και ιδιοκτήτρια σχολής επαγγελματικού μακιγιάζ αποκαλύπτει στη Vwoman τα μυστικά του κόσμου της ομορφιάς.

Της Σοφίας Αποστολίδου

Η Μαριάννα Βλασσίδου είναι από εκείνους τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που διαθέτουν μεγάλο ταλέντο και παράλληλα έχουν την ευτυχία να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Η κορυφαία makeup artist υπήρξε για πολλά χρόνια επιτυχημένη φοροτεχνικός!Οι ευτυχείς συγκυρίες την οδήγησαν στο να ασχοληθεί με τον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και μάλιστα να πραγματοποιήσει εξ αρχής συνεργασίες με μεγάλα περιοδικά και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η πετυχημένη makeup trainer και brows expert υπερτονίζει πως ο χώρος του επαγγελματικού μακιγιάζ είναι απαιτητικός , ωστόσο με σκληρή δουλειά, αγάπη για τη τέχνη της και διαρκή ενημέρωση καταφέρνει και διατηρείται όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή.

Εκείνο που αγαπά πιο πολύ από όλα στην δουλειά της είναι η ενασχόληση της με τη μόδα και η διδασκαλία, καθώς εδώ και 6 χρόνια διατηρεί τη δική της σχολή, στην οποία λειτουργούν και τμήματα επαγγελματιών, ενώ προσφέρονται και υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ και private make up lessons. Η συμβουλή που δίνει στις μαθήτριες της είναι να έχουν στοχοπροσήλωση και να αγαπούν αυτό που κάνουν.

Όσο για τη συμβουλή που δίνει η Μαριάννα Βλασσίδου σε όλες εμάς τις γυναίκες είναι να μην αμελούμε την περιποίηση του προσώπου μας και να επιλέγουμε γήινες αποχρώσεις για το καθημερινό μας make-up.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή της στη Vwoman.gr