Skip to main content

Marketing Club: Η πορεία προς την επιτυχία στο 5ο Business Networking

Κατά την εκδήλωση με θέμα Success Stories - Έμπνευση & Καινοτομία γνωστοί επιχειρηματίες μοιράστηκαν τη δική τους ιστορία προς την επιτυχία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 12 Δεκεμβρίου 2018 στο The MET Hotel στη Θεσσαλονίκη το 5ο Business Networking του Marketing Club με θέμα: Success Stories- ‘Έμπνευση & Καινοτομία.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Marketing Club κ. Τσαμπίκος Κοκκάρης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και παρουσίασε το βίντεο του τελευταίου επιτυχημένου Brainstorming Game που διοργάνωσε το MarketingClub, με θέμα: "Marketing Club in the Future".

Στο BusinessNetworking, πέντε ομιλητές - γνωστοί επιχειρηματίες και στελέχη της χώρας μας, μοιράστηκαν μαζί με πλήθος επιχειρηματιών και στελεχών Marketing τη δική τους ιστορία.

Ο κ. Γεώργιος Πορτοκαλίδης Διευθύνων Σύμβουλος στην «ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ», ο κ. Μάριος Γράντας Διευθυντής Marketing της «EPSILON NET GROUP», o κ. Αστέριος Σαρήμτσαλης Εμπορικός Διευθυντής της «STONE GROUP», o κ. Κωνσταντίνος Αλέξογλου CEO της «LOCEYE» και ο κ. Αντώνης Βεζύρογλου Ιδρυτής & Γενικός Διευθυντής της εταιρείας «ΑΠ'ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ», κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού, μεταφέροντας ο καθένας τη δική του πορεία προς αυτό που ονομάζουμε «επιτυχία», παρουσιάζοντας ο καθένας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και τις ευκαιρίες που δεν άφησε να χαθούν, την έμπνευση που έγινε δημιουργία, την καινοτομία που ο καθένας εφάρμοσε στην δική του επιχείρηση, επιτυγχάνοντας έτσι με πολύ κόπο και δουλειά, αλλά και με πολύ όρεξη και μεράκι, να κάνει το όραμα πράξη.

Οι ομιλητές τόνισαν με ιδιαίτερη έμφαση, ο καθένας με το δικό του τρόπο, τη σημασία που έχει στην πορεία προς την επιτυχία η ομαδικότητα και η συνεργασία.

Κοινό στοιχείο στο οποίο συμφώνησε από κοινού ολόκληρο το πάνελ της εκδήλωσης ήταν πως η πραγματοποίηση των ονείρων και η επίτευξη των στόχων περνούν πάντα και πρωταρχικά μέσα από την πραγματική αγάπη για τη δουλειά και την προσήλωση στις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε.

Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Δώρα Αγγελοπούλου, Marketing & Sales Professional της AD-Marketing & Sales Management.

Μια πραγματικά εμπνευσμένη εκδήλωση με άκρως ενδιαφέρουσες επιτυχημένες ιστορίες επιχειρηματικότητας, με έντονα τα στοιχεία της ομαδικής δουλειάς, της συνεργασίας, της μεθοδικότητας, της αισιοδοξίας, που αναμφισβήτητα ενέπνευσε το κοινό που την παρακολούθησε, μεταφέροντας το κεντρικό μήνυμα του ίδιου του Marketing Club που την διοργάνωσε, το γνωστό «Together We Are Stronger».

Την εκδήλωση ακολούθησε το καθιερωμένο wine & networking του MarketingClub, στο οποίο όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.