Skip to main content

Μarkopoulo Park: Το τζακ ποτ μοιράζει περισσότερα από 50.000 ευρώ

Οι φίλιπποι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εννέα δυνατές ιπποδρομίες ενώ μαθήματα ζωγραφικής θα είναι διαθέσιμα για τους μικρούς φίλους

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 5η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στο Markopoulo Park. Το τζακ ποτ, που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΣΚΟΡ 6, αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 50.000 ευρώ σε όσους προβλέψουν σωστά τους νικητές από την 4η ως την 9η ιπποδρομία.

Προσφέρονται ακόμα δυο ΣΚΟΡ 4 από τη 2η έως την 5η και από την 6η έως την 9η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως και την 3η ιπποδρομία.

Και αυτήν την Κυριακή, το ΓΚΑΝΙΑΝ (σωστή πρόβλεψη του νικητή) πριμοδοτείται με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Δέκα τριετείς καθαρόαιμοι ίπποι διεκδικούν την πρώτη νίκη της καριέρας τους

Οι φίλιπποι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εννέα δυνατές ιπποδρομίες, οι οποίες θα μεταδοθούν απευθείας από το Kontra Channel και το High TV.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η 3η ιπποδρομία, το Τρόπαιο Φεβρουαρίου, όπου έξι καθαρόαιμοι ίπποι θα τεθούν αντιμέτωποι στην απαιτητική απόσταση των 1.800 μέτρων. Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για τη 2η ιπποδρομία όπου δέκα τριετείς καθαρόαιμοι ίπποι διεκδικούν την πρώτη νίκη της καριέρας τους.

Μαθήματα ζωγραφικής στο Markopoulo Park

Σε ζωγράφους θα μεταμορφωθούν οι μικροί φίλοι που θα επισκεφτούν αυτή την Κυριακή το Markopoulo Park. Τα παιδιά θα μυηθούν στην τέχνη του πουαντιγισμού μέσα από την τεχνική του διάσημου ζωγράφου Ζωρζ Σερά. Οι μικροί ζωγράφοι θα εξασκηθούν σε έτοιμα σχέδια και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν τους δικούς τους μοναδικούς πίνακες. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν κάνοντας ιππασία με πόνυ και να παίξουν βιωματικά και επιτραπέζια παιχνίδια στο ανανεωμένο Family Club.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.