Skip to main content

Μαρκόπουλος: Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο,ο καλύτερος φετινός Άρης(vid)

«Όταν βρίσκεις τρόπο να σκοράρεις στην επίθεση, σίγουρα ανεβαίνει το ηθικό σου να παίξεις καλύτεροι άμυνα», δήλωσε ο έμπειρος κόουτς του «Αυτοκράτορα»

Ειδική αναφορά στον κόσμο του Άρη που έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη επί του Περιστερίου ενώ αναφέρθηκε τόσο στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων» όσο και στον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο έμπειρος κόουτς του «Αυτοκράτορα» δήλωσε αρχικά:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Παίζει πάρα πολύ καλά και τα αποτελέσματα που έχει φέρει δεν είναι καθόλου τυχαία, γιατί με τον τρόπο που αγωνίζεται δείχνει ότι έχει και ταλέντο και αξία μέσα στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα παρότρυνε τους παίκτες να παίξουν κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους και αυτό ήταν ένα σημείο που επηρέασε πολύ την απόδοσή μας. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που παρουσίασαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Πιστεύω ότι ο σημερινός Άρης ήταν ο καλύτερος της φετινής περιόδου. Και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, την ίδια επιθυμία. Να κερδίζουμε κάθε φάση του παιχνιδιού και μέσα από την πολύ δυνατή μας άμυνα να δημιουργούμε προϋποθέσεις για να σκοράρουμε στην επίθεση. Σήμερα πιστεύω ότι η άμυνά μας ήταν πολύ σκληρή και δυνατή, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έχει πολύ υψηλό μέσο όρων πόντων επιθετικά. Να ευχαριστήσω και πάλι τους παίκτες μου».

Ερωτηθείς για την άμυνα του Άρη και τους λιγότερους πόντους, που δέχθηκε σε σχέση με τον μέσο όρο, αλλά και την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη απάντησε:

«Όταν βρίσκεις τρόπο να σκοράρεις στην επίθεση, σίγουρα ανεβαίνει το ηθικό σου να παίξεις καλύτεροι άμυνα. Ήμασταν δυνατοί στην άμυνα, γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να πιέσουμε περισσότερο την αντίπαλη ομάδα στην περιφέρεια, που είναι πάρα πολύ δυνατή έξω από τη γραμμή του τρίποντου και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το αποτέλεσμα που ήρθε.

Σήμερα ο Μποχωρίδης ήταν καταλύτης στο παιχνίδι και αυτός παρέσυρε και τους υπόλοιπους να παίξουν κάτι παραπάνω απ’ αυτό που έπαιζαν τις άλλες φορές ή απ’ αυτό που μπορούσαν. Πιστεύω ότι και ο κόσμος παρότρυνε αυτή την προσπάθεια κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».