Skip to main content

Μαρτίνες: Δύσκολος ο Ατρόμητος, θα βρούμε το γκολ για πρόκριση (vid)

«Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάνουμε καλή σεζόν, υπάρχει θετική ενέργεια στην ομάδα», δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη.

Για τη χθεσινή αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ατρόμητο, τη φετινή χρονιά του Άρη αλλά και τον μεθαυριανό αγώνα εναντίον του Αστέρα στην Τρίπολη αναφέρθηκε μιλώντας στη Nova, ο Νίκο Μαρτίνες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για την φετινή χρονιά: «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάνουμε καλή σεζόν, υπάρχει θετική ενέργεια στην ομάδα. Τώρα έχουμε συνεχόμενα ματς λόγω κυπέλλου. Με την σωστή διαχείριση μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να φέρνουμε καλά αποτελέσματα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλουμε να πάμε καλά και στα δύο. Θέλουμε να πάμε μακριά στο κύπελλο και να μπούμε στα play-off».

Για τα παιχνίδια κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το γνωρίζαμε. Ένα εξτρά πρόβλημα είναι ότι ο προπονητής τους έχει δουλέψει σε εμάς και μας γνωρίζει. Ωστόσο ήταν σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, όπως επίσης ότι διαθέτουμε καλύτερες μονάδες. Παίκτες που μπορούν να καθορίσουν παιχνίδια. Πιστεύω θα βρούμε ένα γκολ για να προκριθούμε».

Για το χαμένο πέναλτι του Γκάμα: «Στο ποδόσφαιρο έχουν χάσει πέναλτι και οι καλύτεροι. Εγώ δεν χρειάζεται να εμψυχώσω τον Μπρούνο. Εμείς που τον γνωρίζουμε, ξέρουμε πόσο δυνατός είναι πνευματικά και έχει αποδείξει πόσο σημαντικός είναι. Όχι μόνο με τα γκολ αλλά και δημιουργικά. Άμεσα θα αποδείξει πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Δεν χρειάζεται παρηγοριά».

Για την παρουσία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια: «Αισθάνομαι πολύ άνετα στην Ελλάδα. Είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Νιώθω σαν το σπίτι μου. Αισθάνομαι καλά με τον τρόπο που με έχει υποδεχθεί ο ελληνικός λαός. Καταλαβαίνω κάποια πράγματα αλλά δεν μπορώ να τα μιλήσω. Είναι ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων. Όσο η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη εδώ, τότε θα θέλω να παραμείνω στην Ελλάδα».