Skip to main content

Μαρτίνς σε παίκτες: Ξεχάστε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος

«Ξέρουμε καλά τον αντίπαλο και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε ενόψει ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

To έναυσμα στους παίκτες του Ολυμπιακού ώστε να τα δώσουν όλα για τη νίκη στην πρεμιέρα των play-off εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ζητώντας τους να ξεχάσουν τη διαφορά που υπάρχει στον βαθμολογικό πίνακα.

«Δεν είναι εύκολη η επιστροφή στην κανονικότητα. Είστε όμως σε πολύ καλή κατάσταση και θα γυρίσουμε με τον ίδιο ρυθμό που είχαμε πριν τη διακοπή. Πρέπει να είμαστε και πνευματικά έτοιμοι.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλο και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» για να συμπληρώσει:

«Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Έχουμε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου και πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά για να κάνουμε περήφανο τον σύλλογο, τον πρόεδρο και τον κόσμο».