Skip to main content

Μαρτίνς: Στόχος η κατάκτηση του τίτλου χωρίς ήττα (video)

«Θέλουμε να αφήσουμε την υπογραφή μας σαν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Για το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, τη μεταγραφολογία και για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova (δείτε εδώ), ο Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών ανέφερε:

«Φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να ηττηθούμε αποτελεί στόχο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα play-off. Θέλουμε να αφήσουμε την υπογραφή μας σαν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και θα θέλαμε να συμβεί χωρίς καμία ήττα. Είναι σημαντικοί τομείς για εμάς η καλύτερη άμυνα, η καλύτερη επίθεση, γιατί αυτό αποδεικνύει πως είμαστε η πιο ποιοτική ομάδα».

Για τη μεταγραφολογία που αφορά παίκτες των «ερυθρολεύκων», ο Ίβηρας κόουτς ανέφερε:

«Οι παίκτες μας είναι ελκυστικοί για άλλους συλλόγους, αλλά έχουμε χρόνο για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είτε πρόκειται για την άφιξη ή την αποχώρηση ενός παίκτη. Ο κύριος Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν οι λύσεις. Υπάρχουν πάντα εναλλακτικές, καθώς ακόμα και αν φύγουν κάποιοι παίκτες, υπάρχουν λύσεις. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για να καλύψουμε οποιοδήποτε κενό προκύψει, με παίκτες που έχουν τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Ολυμπιακού. Η διοίκηση θα κάνει ό,τι καλύτερο σε οποιοδήποτε σενάριο».