Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019
x

ΜΑΡΤΙΝΣ: ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (VIDEO)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως το γρήγορο γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια τελείωσε κάθε στρατηγική που είχαν οι «ερυθρόλευκοι».

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ ο Πέδρο Μαρτίνς με δηλώσεις του στη Nova μετά τον αγώνα υπογραμμίζοντας πως το γρήγορο γκολ του Βιεϊρίνια τελείωσε κάθε στρατηγική που είχαν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών:

«Όλη η στρατηγική που είχαμε προγραμματίσει τελείωσε στο 3ο λεπτό με το γκολ του Βιερίνια. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν κάναμε τίποτα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή άμυνα και δεν καταφέραμε να βγάλουμε όσες φάσεις θα θέλαμε. Παρά το γεγονός ότι ελέγξαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε δίκαια. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε έπειτα στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα λεγόμενα του πριν το παιχνίδι και για το σημερινό αποτέλεσμα: «Σήμερα αναθεωρώντας, θα πούμε πως όποια στρατηγική είχαμε, τελείωσε στο 3ο λεπτό. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στην ευκαιρία που είχαμε. Δεν είχαμε ενέργεια, επιθετικότητα. Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, ήταν πολύ καλός. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αυτοί που περιμέναμε, αυτοί που είχαμε σχεδιάσει και το παιχνίδι έληξε με αυτό το σκορ, δίκαια».

Για το fair play που δεν τήρησαν οι παίκτες του: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν, κάτι που απλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, λόγω της μεγάλης φόρτισης της στιγμής». 

Για τις επιλογές του στη διάρκεια του αγώνα: «Η ομάδα σήμερα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Ήμασταν παθητικοί στο παιχνίδι, μας έλειπε η ενέργεια. Η ευθύνη είναι 100% δική μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά νομίζω ότι οι αλλαγές έγιναν σε σωστό χρονικό σημείο. Αναλαμβάνουμε το φταίξιμο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι της Πέμπτης και μετά σε αυτό της επόμενης Κυριακής». 

Για το αν θα είναι δίκαιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, εφόσον κατακτήσει τον τίτλο: «Γενικότερα, είναι μπροστά αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς πρέπει να αναθεωρήσουμε όσον αφορά στη δική μας θέση και μετά θα δούμε και την εξέλιξη του πρωταθλήματος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ